Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Créteil

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Créteil. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Créteil er merket i rødt.

AVIS Car Rental fraHK$1,117.61 fraHK$551.07 fraHK$272.11
Budget Car Rental fraHK$396.21 fraHK$1,665.81 fraHK$1,968.66 fraHK$589.70 fraHK$278.35
SIXT Rent A Car fraHK$356.54 fraHK$521.51 fraHK$678.92 fraHK$766.71 fraHK$743.51 fraHK$371.84 fraHK$597.36
Thrifty Car Rental

De beste bilutleiefirmaene på Créteil

Bilutleiefirmaer i Créteil kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Hertz Corporate

Hertz 253 reviews

8.1 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 39 reviews

8.1 / 10

SIXT Corporate

SIXT 86 reviews

8 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 11 reviews

7.7 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 124 reviews

7.7 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 18 reviews

7.3 / 10

Firefly Corporate

Firefly 233 reviews

7.3 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 9 reviews

7.2 / 10

Dollar Corporate

Dollar 7 reviews

6.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 18 reviews

6.8 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Créteil. Billeieklasser som kan leies i Créteil rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, MINIBUSS, SUV, 7-SETERS til 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Créteil tilbys av SIXT.

I Créteil kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. EUROPCAR, KEDDY tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Créteil.

Créteil Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Créteil, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Fiat 500 Electric, Chevrolet Spark, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Peugeot 208, Audi A1, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Ford Focus, Renault Megane, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Peugeot 3008, Citroen C5, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Mercedes C Class Hybrid, Volvo S60, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Renault Grand Scenic, Ford Grand C-Max, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Citroen Berlingo, Mercedes GLB, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Nissan Qashqai, Mercedes GLC, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Audi A5, Volvo V90, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Créteil

Hvordan leier jeg bil i Créteil?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Créteil?

Prisene for leie av bil i Créteil varierer fra HK$272.11 per dag til HK$1,244.78 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Créteil?

Det billigste bilutleietilbudet i Créteil kan finnes i Creteil - City Centre. Bilutleieprisene begynner fra HK$272.11 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Créteil?

I Créteil kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, MINIBUSS, SUV, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Créteil?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Créteil er Hertz Corporate med en gjennomsnittsrangering på 8.1/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Créteil?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Créteil?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.