Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τιμές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly [ORY]

Με τον παρακάτω πίνακα, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης από προσφορές διαφορετικών κατηγοριών αυτοκινήτων ενοικίασης από παγκοσμίως αξιόπιστους προμηθευτές στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly.

Για να απλοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την επιλογή σας, επισημάναμε την πιο φθηνή προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας στο αεροδρόμιο ORY με κόκκινο χρώμα.

Οικονομικό

Οικονομικό

Κανονικό

Κανονικό

Μεγάλο

Μεγάλο

Ελίτ πολυτελείας

Ελίτ πολυτελείας

SUV

SUV

Μικρό

Μικρό

Μίνι βαν

Μίνι βαν

AVIS Car Rental απόHK$1,117.61 απόHK$551.07 απόHK$272.11
Budget Car Rental απόHK$396.21 απόHK$1,665.81 απόHK$1,968.66 απόHK$589.70 απόHK$278.35
SIXT Rent A Car απόHK$356.54 απόHK$521.51 απόHK$678.92 απόHK$766.71 απόHK$743.51 απόHK$371.84 απόHK$597.36
Thrifty Car Rental

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly [ORY]

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly μπορεί να ξεχωρίσουν σημαντικά όχι μόνο από την ποικιλία των οχημάτων προς ενοικίαση και την κατάσταση των οχημάτων αυτών, αλλά και από τις μέσες βαθμολογίες που παρείχαν οι προηγούμενοι πελάτες μας.

Hertz Corporate

Hertz 253 reviews

8.1 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 39 reviews

8.1 / 10

SIXT Corporate

SIXT 86 reviews

8 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 11 reviews

7.7 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 124 reviews

7.7 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 18 reviews

7.3 / 10

Firefly Corporate

Firefly 233 reviews

7.3 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 9 reviews

7.2 / 10

Dollar Corporate

Dollar 7 reviews

6.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 18 reviews

6.8 / 10

Η ποικιλία των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο ORY θα σας συναρπάσει. Οι κλάσεις αυτοκινήτων που διατίθενται προς ενοικίαση στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly ποικίλουν σε κατηγορία από Οικονομικό, Κανονικό, Μεγάλο, Ελίτ πολυτελείας, Καμπριολέ, Μίνι βαν, SUV προς την Εξωτικό, Επιβατικό 7 θέσεων, Επιβατικό 9 θέσεων. Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly προσφέρεται από την SIXT.

Στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή για οποιοδήποτε από τα ταξίδια σας. Θα βρείτε πωλητές που παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων ωριαία, ημερήσια, εβδομαδιαία, βραχυπρόθεσμα, μηνιαία, μακροπρόθεσμα, ακόμα και μίας χρήσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιες προσφορές για νέους οδηγούς στο αεροδρόμιο ORY.

Τοποθεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτου κοντά στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την τέλεια προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτων στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly, θυμηθείτε να ελέγξετε τις προσφορές σε άλλες τοποθεσίες παραλαβής που βρίσκονται πιο κοντά στο αεροδρόμιο ORY.

Η ποικιλία των αυτοκινήτων είναι συνήθως ευρύτερη στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly, αλλά μπορείτε να βρείτε φθηνότερες προσφορές σε άλλες, λιγότερο δημοφιλείς τοποθεσίες παραλαβής: μικρά ή τοπικά αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λιμάνια και σημεία στο κέντρο της πόλης.

Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly Επισκόπηση του στόλου ενοικίασης αυτοκινήτων

Οι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο ORY παρέχουν μια τεράστια ποικιλία οχημάτων, τα οποία θα είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε από τις εκδρομές σας. Με τον παρακάτω πίνακά μας, θα βρείτε εύκολα ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει πραγματικά σε εσάς

Κατηγορίες Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Καλύτερο για Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Μίνι Οικονομικά σόλο ταξίδια ή ταξίδια με έναν φίλο στην πόλη με έλλειψη χώρου στάθμευσης Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, ή παρόμοια
Οικονομικό Ζεύγος ή δύο φίλοι που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για τα καύσιμα Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, ή παρόμοια
Μικρό 2-4 ταξιδιώτες που χρειάζονται κάποιο αποθηκευτικό χώρο Hyundai Accent, Nissan Versa, ή παρόμοια
Μεσαίο Μικρές οικογένειες ή ομάδες έως και 5 φίλων που θέλουν να εξερευνήσουν την Κρετέιγ Nissan Sentra, ή παρόμοια
Κανονικό Μεγάλα ταξίδια με έως και 5 επιβάτες ενώ απολαμβάνετε μια ήρεμη και άνετη διαδρομή Audi A4, ή παρόμοια
Μεγάλο Άνετη οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις με την οικογένειά σας και αρκετές αποσκευές Ford Taurus, Chevrolet Camaro, ή παρόμοια
Επιβατικό 7 θέσεων Οδικά ταξίδια εάν η παρέα σας έχει περισσότερους από 5 επιβάτες με μικρές αποσκευές Dodge Caravan, Toyota Sienna, ή παρόμοια
Μίνι βαν / 9-12 επιβατών Οικογενειακά ταξίδια με πολλές αποσκευές Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, ή παρόμοια
Με έξτρα Επαγγελματικά ταξίδια που ξεκινούν από το Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly Buick Lacrosse, Lincoln MKS, ή παρόμοια
SUV Ασφαλείς και άνετες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους ή εκτός δρόμου Toyota Rav4, Audi Q5, ή παρόμοια
Ελίτ πολυτελείας / Εξωτικό Ειδικές περιστάσεις και φανταστικές βόλτες στην Κρετέιγ Bentley, Rolls Royce, Ferrari, ή παρόμοια
Καμπριολέ Ταξιδεύετε μόνοι σας ή με το άλλο σας μισό για να αισθανθείτε την ελευθερία στους δρόμους της Κρετέιγ Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, ή παρόμοια

Συχνές ερωτήσεις - Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και τη θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει των προτιμώμενων κριτηρίων.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο ORY;

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στην περιοχή Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly κυμαίνονται από HK$272.11 ανά ημέρα έως HK$1,244.78 ανά ημέρα με βάση το επιλεγμένο μοντέλο και τις επιλογές ενοικίασης.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly ?

Το πιο συχνά επιλεγμένο όχημα από τους πελάτες μας στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly είναι Ford Focus. Η τιμή ξεκινάει από HK$272.11 στο αεροδρόμιο ORY.

Ποια είναι η πιο συχνά ζητηθείσα κατηγορία αυτοκινήτων ενοικίασης στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly ORY

Οικονομικό είναι η κατηγορία αυτοκινήτων ενοικίασης που επιλέγεται συχνότερα από τους πελάτες μας στο αεροδρόμιο ORY. Το φθηνότερο όχημα Οικονομικό στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly είναι Peugeot 208. Η τιμή του ξεκινάει από HK$356.54 ανά ημέρα.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly?

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία χρήστη στο ORY είναι HERTZ CORPORATE με μέση βαθμολογία 8.1/10.

Ποιες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διαθέτουν γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly?

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων με διαθέσιμα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly είναι BUDGET, AVIS, INTERNATIONAL SUPPLIER, SIXT, FIREFLY, INTERRENT, THRIFTY, HERTZ, ENTERPRISE, ALAMO, DOLLAR, FLIZZR, EUROPCAR, INTERRENT .

Ποιοι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων θα σας παραλάβουν στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly?

προσφέρουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου με χρεωστική κάρτα στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly?

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου?

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου ενοικίασης κατά την κράτησή μου?

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Παρίσι - Αεροδρόμιο Orly ?

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στην VENDOR πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!