Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

ECONOMY ενοικιάσεις αυτοκινήτων διαθέσιμα στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο [AXD]

Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ECONOMY Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο και επιλέξτε την πιο κατάλληλη προσφορά. Ανακαλύψτε μοντέλα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, τις τιμές τους, καθώς και τους προμηθευτές των ECONOMY ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμα στο Aεροδρόμιο AXD.

Οικονομικό

Suzuki Swift

SURPRICE
M
5
3
2
Suzuki Swift

από

HK$355.27 ανά μέρα

Οικονομικό

Ford Fiesta

ABBYCAR
M
5
5
2
Ford Fiesta

από

HK$1,021.73 ανά μέρα

SUV

Seat Arona

HERTZ
M
5
5
3
Seat Arona

από

HK$333.51 ανά μέρα

SUV

BMW X1

AVIS
M
5
5
4
BMW X1

από

HK$1,231.14 ανά μέρα

Μίνι

Fiat 500

SURPRICE
M
4
3
1
Fiat 500

από

HK$339.90 ανά μέρα

Μίνι

Toyota Aygo

ABBYCAR
M
4
3
2
Toyota Aygo

από

HK$871.26 ανά μέρα

Μικρό

Nissan Note

YOURS CAR RENTAL
M
5
3
3
Nissan Note

από

HK$542.19 ανά μέρα

Μικρό

Mitsubishi Lancer

NATIONAL
A
5
5
3
Mitsubishi Lancer

από

HK$2,712.35 ανά μέρα

Κανονικό

Citroen C-Elysee

ALAMO
M
5
5
4
Citroen C-Elysee

από

HK$1,124.32 ανά μέρα

Επιβατικό 9 θέσεων

Mercedes Vito Traveliner

HERTZ
M
9
5
4
Mercedes Vito Traveliner

από

HK$1,232.92 ανά μέρα

Επιβατικό 7 θέσεων

Ford Tourneo

ALAMO
M
7
5
2
Ford Tourneo

από

HK$1,734.44 ανά μέρα

Πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ECONOMY στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο (AXD), Ελλάδα

Η οικονομική κατηγορία αναφέρεται συνήθως και ως “σουπερμίνι” στην Ευρώπη ή subcompact στη Βόρειο Αμερική. Τα οικονομικά αυτοκίνητα είναι συνήθως πιο ελαφρά και μικρότερα σε μέγεθος από τα κανονικά, αλλά προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και άνεση από τα mini.

Αυτή η κατηγορία προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό χαμηλότερης τιμής ενοικίασης και μεγάλης απόδοσης καυσίμου, λόγω του μετρίου μεγέθους της. Τέτοια αυτοκίνητα επιτρέπουν συνήθως σε μέχρι και 4 επιβάτες να ταξιδεύουν άνετα, παρέχοντας επιπλέον χώρο για αποσκευές και προσωπικά είδη.

Ανέκαθεν, η οικονομική κατηγορία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς, καθώς πρόκειται για μία οικονομική λύση για ταξίδια με φίλους ή την οικογένεια και την διεκπεραίωση προσωπικών υποχρεώσεων.

ECONOMY AXD Αεροδρόμιο ενοικίαση αυτοκινήτων

Οι ECONOMY κατηγορίες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο αντιπροσωπεύονται από τα ακόλουθα μοντέλα: Suzuki Swift, Ford Fiesta, ή παρόμοια ενοικιαζόμενα οχήματα του ECONOMY.

ECONOMY τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κοντά στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις προσφορές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στις τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων εντός και εκτός αεροδρομίου που βρίσκονται πλησιέστερα στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο . Οι τιμές και η διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων είναι συνήθως διαφορετικές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτεροι προμηθευτές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο ECONOMY Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο

Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή προσφοράς ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ECONOMY στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο [AXD], δώστε προσοχή όχι μόνο στο μοντέλο ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου και την τιμή του, αλλά και στον πωλητή ενοικίασης αυτοκινήτων ο οποίος παρέχει αυτή την προσφορά. Τα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρουν οχήματα ECONOMY στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο έχουν διαφορετικούς όρους ενοικίασης αυτοκινήτων και έχουν τον μέσο όρο βαθμολογίας από τους προηγούμενους πελάτες μας.

Η μεγαλύτερη ποικιλία προσφορών ενοικίασης αυτοκινήτων του ECONOMY στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο παρέχεται από την BUDGET EMEA FRANCHISE.

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 72 reviews

8.1 / 10

Alamo EHI

Alamo 130 reviews

7.9 / 10

Surprice Car Rentals

Surprice 71 reviews

7.7 / 10

HERTZ

HERTZ 75 reviews

7.6 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 42 reviews

7.4 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 31 reviews

7.3 / 10

National

National 8 reviews

6.9 / 10

AbbyCar

AbbyCar 176 reviews

5.9 / 10

Συχνές Ερωτήσεις - ECONOMY ενοικίασης αυτοκινήτου στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μέσω ECONOMY στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο ;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε την απαιτούμενη τοποθεσία παραλαβής και τη διεύθυνση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξετε την πιο κατάλληλη από τη λίστα. Επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, μπορείτε να φιλτράρετε και να ταξινομήσετε όλες τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων με βάση την προτιμώμενη κατηγορία αυτοκινήτου.

Ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου ECONOMY στο Αεροδρόμιο AXD;

Το φθηνότερο αυτοκίνητο ECONOMY στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο είναι το Suzuki Swift από τη SURPRICE. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι HK$355.27 ανά ημέρα.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ECONOMY στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο [AXD];

Το δημοφιλέστερο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την ECONOMY στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο είναι επί του παρόντος το μοντέλο αυτοκινήτου Suzuki Swift. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα παρέχεται από τον προμηθευτή SURPRICE. Το κόστος είναι HK$355.27 ανά ημέρα.

Ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής ECONOMY στο αεροδρόμιο στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο [AXD];

Ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων ECONOMY στο Αεροδρόμιο AXD είναι ο BUDGET EMEA Franchise με μέσο όρο βαθμολογίας 8.1 από τα 10.

Το φθηνότερο όχημα ECONOMY από την SURPRICE στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο είναι το Suzuki Swift. Η τιμή του ξεκινάει από HK$355.27 ανά ημέρα.

Πόσο θα μου κοστίσουν τα καύσιμα για ένα αυτοκίνητο ECONOMY στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο;

Οι τιμές καυσίμων κοντά στο Αεροδρόμιο AXD κυμαίνονται από HK$45.12 μέχρι HK$55.54.

Μίνι 4.5 l/100km 51 US mpg
Οικονομικό 5.1 l/100km 46 US mpg
Μικρό 5.3 l/100km 44 US mpg
Μεσαίο 7.0 l/100km 33 US mpg
Κανονικό 7.0 l/100km 33 US mpg
Μεγάλου μεγέθους 7.4 l/100km 31 US mpg
7-θέσια 7.4 l/100km 31 US mpg
Ελίτ πολυτελείας 9.1 l/100km 25 US mpg
Μίνι βαν 7.8-11.6 l/100km 20-30 US mpg
SUV 8.6 l/100km 27 US mpg
βαν 11.6 l/100km 20 US mpg
εξωτικά/σπορ 10.6 l/100km 22 US mpg
κάμπριο 5-9 l/100km 26-47 US mpg

Έτσι, θα ξοδέψετε περίπου 8.7$ για να οδηγήσετε ένα ECONOMY αυτοκίνητο για 100 χλμ. Μία διαδρομή 100 μιλίων με ένα όχημα ECONOMY θα σας κοστίσει περίπου 13.95$.

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου κατά την παραλαβή ενός ECONOMY ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο;

Γενικά, αρκεί να παρουσιάσετε:

  • Δίπλωμα οδήγησης Οι κάτοχοι διπλώματος από το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει επίσης να επιδείξουν την κάρτα τους. Εάν το δίπλωμα οδήγησης δεν είναι στο Ρωμαϊκό αλφάβητο (δηλαδή στα Αραβικά, τα Ελληνικά, τα Κυριλλικά ή τα Κινέζικα), απαιτείται να προσκομίσετε μια Διεθνή Άδεια Οδήγησης μαζί με τo εγχώριο δίπλωμα οδήγησης.
  • Μία έγκυρη ταυτότητα (διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα).
  • Μία έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού. Χρειάζεται να κάνετε μία προέγκριση κατάθεσης ενοικίασης αυτοκινήτου στη γραμματεία του γραφείου ενοικίασης.

Τι ηλικία πρέπει να έχω για να μπορώ να ενοικιάσω ένα όχημα ECONOMY στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο;

Συνήθως πρέπει να είστε μεταξύ 25 και 70 ετών για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ECONOMY στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο. Οι ηλικιακοί περιορισμοί μεταξύ των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο διαφέρουν σημαντικά.

Αν δεν εμπίπτετε σε αυτούς τους ηλικιακούς περιορισμούς, μπορείτε πάντα να βρείτε προμηθευτές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που θα σας επιτρέψουν να νοικιάσετε ένα όχημα, υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρώσετε επιπλέον πρόσθετη επιβάρυνση νεαρού οδηγού ή χρέωση ηλικιωμένου οδηγού ή θα αγοράσετε επιπρόσθετη ασφάλιση.

Υπάρχει η δυνατότητα να ενοικιάσω ένα όχημα ECONOMY μονής διαδρομής;

Ναι, ορισμένοι πωλητές παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων ECONOMY μονής διαδρομής στο Αλεξανδρούπολη - Αεροδρόμιο. Να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή του προμηθευτή. Αν ψάχνετε για ενοικιαζόμενα μονής διαδρομής, να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν περιορισμούς και επιπρόσθετες πληρωμές. Μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να βεβαιωθείτε για τη διαθεσιμότητα και το κόστος του ενοικιαζόμενου μονής διαδρομής.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!