Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τιμές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου [HER]

Με τον παρακάτω πίνακα, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης από προσφορές διαφορετικών κατηγοριών αυτοκινήτων ενοικίασης από παγκοσμίως αξιόπιστους προμηθευτές στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Για να απλοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την επιλογή σας, επισημάναμε την πιο φθηνή προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας στο αεροδρόμιο HER με κόκκινο χρώμα.

Οικονομικό

Οικονομικό

Μικρό

Μικρό

Κανονικό

Κανονικό

Μεγάλο

Μεγάλο

SUV

SUV

Ελίτ πολυτελείας

Ελίτ πολυτελείας

AVIS Car Rental απόHK$350.90 απόHK$780.36 απόHK$990.05
Budget Car Rental απόHK$544.48 απόHK$947.16
Thrifty Car Rental απόHK$204.84 απόHK$537.96 απόHK$292.30
Sixt απόHK$697.14 απόHK$540.96 απόHK$692.56 απόHK$304.80 απόHK$1,093.35

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου [HER]

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου μπορεί να ξεχωρίσουν σημαντικά όχι μόνο από την ποικιλία των οχημάτων προς ενοικίαση και την κατάσταση των οχημάτων αυτών, αλλά και από τις μέσες βαθμολογίες που παρείχαν οι προηγούμενοι πελάτες μας.

AUTOCANDIA - CRETAN

AUTOCANDIA 85 reviews

8.3 / 10

Payless EMEA

Payless 17 reviews

8.3 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 72 reviews

8.2 / 10

National

National 6 reviews

8 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 16 reviews

7.9 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 71 reviews

7.9 / 10

Alamo EHI

Alamo 64 reviews

7.9 / 10

AUTO-UNION

AUTO-UNION 50 reviews

7.8 / 10

SIXT Franchise

SIXT 24 reviews

7.7 / 10

HERTZ

HERTZ 24 reviews

7.7 / 10

Η ποικιλία των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο HER θα σας συναρπάσει. Οι κλάσεις αυτοκινήτων που διατίθενται προς ενοικίαση στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου ποικίλουν σε κατηγορία από Οικονομικό, Κανονικό, Μεγάλο, Ελίτ πολυτελείας, Καμπριολέ, Μίνι βαν, SUV προς την Εξωτικό, Επιβατικό 7 θέσεων, Επιβατικό 9 θέσεων. Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου προσφέρεται από την CARWIZ.

Στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή για οποιοδήποτε από τα ταξίδια σας. Θα βρείτε πωλητές που παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων ωριαία, ημερήσια, εβδομαδιαία, βραχυπρόθεσμα, μηνιαία, μακροπρόθεσμα, ακόμα και μίας χρήσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιες προσφορές για νέους οδηγούς στο αεροδρόμιο HER.

Τοποθεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτου κοντά στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την τέλεια προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου, θυμηθείτε να ελέγξετε τις προσφορές σε άλλες τοποθεσίες παραλαβής που βρίσκονται πιο κοντά στο αεροδρόμιο HER.

Η ποικιλία των αυτοκινήτων είναι συνήθως ευρύτερη στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου, αλλά μπορείτε να βρείτε φθηνότερες προσφορές σε άλλες, λιγότερο δημοφιλείς τοποθεσίες παραλαβής: μικρά ή τοπικά αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λιμάνια και σημεία στο κέντρο της πόλης.

Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου Επισκόπηση του στόλου ενοικίασης αυτοκινήτων

Οι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο HER παρέχουν μια τεράστια ποικιλία οχημάτων, τα οποία θα είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε από τις εκδρομές σας. Με τον παρακάτω πίνακά μας, θα βρείτε εύκολα ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει πραγματικά σε εσάς

Κατηγορίες Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Καλύτερο για Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Μίνι Οικονομικά σόλο ταξίδια ή ταξίδια με έναν φίλο στην πόλη με έλλειψη χώρου στάθμευσης Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, ή παρόμοια
Οικονομικό Ζεύγος ή δύο φίλοι που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για τα καύσιμα Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, ή παρόμοια
Μικρό 2-4 ταξιδιώτες που χρειάζονται κάποιο αποθηκευτικό χώρο Hyundai Accent, Nissan Versa, ή παρόμοια
Μεσαίο Μικρές οικογένειες ή ομάδες έως και 5 φίλων που θέλουν να εξερευνήσουν την Ηράκλειο Nissan Sentra, ή παρόμοια
Κανονικό Μεγάλα ταξίδια με έως και 5 επιβάτες ενώ απολαμβάνετε μια ήρεμη και άνετη διαδρομή Audi A4, ή παρόμοια
Μεγάλο Άνετη οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις με την οικογένειά σας και αρκετές αποσκευές Ford Taurus, Chevrolet Camaro, ή παρόμοια
Επιβατικό 7 θέσεων Οδικά ταξίδια εάν η παρέα σας έχει περισσότερους από 5 επιβάτες με μικρές αποσκευές Dodge Caravan, Toyota Sienna, ή παρόμοια
Μίνι βαν / 9-12 επιβατών Οικογενειακά ταξίδια με πολλές αποσκευές Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, ή παρόμοια
Με έξτρα Επαγγελματικά ταξίδια που ξεκινούν από το Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου Buick Lacrosse, Lincoln MKS, ή παρόμοια
SUV Ασφαλείς και άνετες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους ή εκτός δρόμου Toyota Rav4, Audi Q5, ή παρόμοια
Ελίτ πολυτελείας / Εξωτικό Ειδικές περιστάσεις και φανταστικές βόλτες στην Ηράκλειο Bentley, Rolls Royce, Ferrari, ή παρόμοια
Καμπριολέ Ταξιδεύετε μόνοι σας ή με το άλλο σας μισό για να αισθανθείτε την ελευθερία στους δρόμους της Ηράκλειο Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, ή παρόμοια

Συχνές ερωτήσεις - Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και τη θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει των προτιμώμενων κριτηρίων.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο HER;

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στην περιοχή Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου κυμαίνονται από HK$93.80 ανά ημέρα έως HK$1,093.35 ανά ημέρα με βάση το επιλεγμένο μοντέλο και τις επιλογές ενοικίασης.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου ?

Το πιο συχνά επιλεγμένο όχημα από τους πελάτες μας στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι Hyundai i10. Η τιμή ξεκινάει από HK$513.42 στο αεροδρόμιο HER.

Ποια είναι η πιο συχνά ζητηθείσα κατηγορία αυτοκινήτων ενοικίασης στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου HER

είναι η κατηγορία αυτοκινήτων ενοικίασης που επιλέγεται συχνότερα από τους πελάτες μας στο αεροδρόμιο HER. Το φθηνότερο όχημα στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι Citroen C1. Η τιμή του ξεκινάει από HK$93.80 ανά ημέρα.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου?

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία χρήστη στο HER είναι AUTOCANDIA - CRETAN με μέση βαθμολογία 8.3/10.

Ποιες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διαθέτουν γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου?

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων με διαθέσιμα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι BUDGET, SURPRICE, ABBYCAR, AVIS, ENTERPRISE, HERTZ, THRIFTY, FIREFLY, ALAMO, SIXT, AUTOCANDIA, NATIONAL, PAYLESS, SIXT, AUTOUNION, CARWIZ, RHODIUM, ADDCAR, .

Ποιοι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων θα σας παραλάβουν στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου?

EUROPCAR, GOLDCAR, CENTAURO προσφέρουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου με χρεωστική κάρτα στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου?

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου?

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου ενοικίασης κατά την κράτησή μου?

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου ?

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στην VENDOR πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!