Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου [HER]

Δείτε τον πίνακά μας για να είστε ενήμεροι για τις τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου σε νεαρούς οδηγούς στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου, τις διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμες για οδηγούς κάτω των 21 ετών, και τους προμηθευτές που παρέχουν ενοικίαση αυτοκινήτων σε νεαρούς οδηγούς στο αεροδρόμιο HER.

Για να κάνουμε την επιλογή σας ευκολότερη, έχουμε επισημάνει την πιο φθηνή προσφορά για κάθε κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτου με κόκκινο.

Οικονομικό

Οικονομικό

Μικρό

Μικρό

Κανονικό

Κανονικό

Μεγάλο

Μεγάλο

SUV

SUV

Ελίτ πολυτελείας

Ελίτ πολυτελείας

AVIS Car Rental απόHK$350.90 απόHK$780.36 απόHK$990.05
Budget Car Rental απόHK$544.48 απόHK$947.16
Thrifty Car Rental απόHK$204.84 απόHK$537.96 απόHK$292.30
Sixt απόHK$697.14 απόHK$540.96 απόHK$692.56 απόHK$304.80 απόHK$1,093.35

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων κάτω των 21 ετών στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Για να κάνετε την καλύτερη επιλογή στις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου, εξετάστε επίσης τις προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου σε νέους οδηγούς μέσα αλλά και έξω από το αεροδρόμιο σε κοντινές τοποθεσίες γύρω από το Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου . Η διαθεσιμότητα αυτοκινήτων, τιμών και χρεώσεων για οδηγούς κάτω των 21 ετών συνήθως διαφέρουν.

Τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της πόλης

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου κάτω από 21 στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου [HER]

Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτου που λειτουργούν στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου και παρέχουν ενοικίαση αυτοκινήτου σε οδηγούς κάτω των 21 ετών, έχουν διαφορετικές προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου και μέτριες κριτικές από προηγούμενους πελάτες μας. Για να έχετε ένα ξένοιαστο οδηγικό ταξίδι, θυμηθείτε αυτά τα κριτήρια πριν επιλέξετε έναν προμηθευτή.

AUTOCANDIA - CRETAN

AUTOCANDIA 85 reviews

8.3 / 10

Payless EMEA

Payless 17 reviews

8.3 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 72 reviews

8.2 / 10

National

National 6 reviews

8 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 16 reviews

7.9 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 71 reviews

7.9 / 10

Alamo EHI

Alamo 64 reviews

7.9 / 10

AUTO-UNION

AUTO-UNION 50 reviews

7.8 / 10

SIXT Franchise

SIXT 24 reviews

7.7 / 10

HERTZ

HERTZ 24 reviews

7.7 / 10

Η ελάχιστη ηλικία για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι 25 ετών. Παρόλα αυτά, ακόμα και ένας έφηβος μπορεί να ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο HER με το 14CARS.com.

Τέτοιοι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτου όπως οι AVIS, HERTZ, EUROPCAR, SIXT, BUDGET, THRIFTY, ALAMO, PAYLESS, DRIVE CAR RENTAL COMPANY, GLOBAL RENT A CAR, NATIONAL, INTERRENT, CARWIZ, YOURS CAR RENTAL, CENTAURO, ABBYCAR, RHODIUM, ADDCAR, CARGINI RENT A CAR, SIXT, MONZA, AUTOCANDIA, CALDERA, AUTOS HOLIDAYS, AUTOUNION, SURPRICE, INTERNATIONAL SUPPLIER, GOLDCAR, GREEN MOTION, CARS4U, FIREFLY, ENTERPRISE, KOSMOS, OLYMPIC, OK MOBILITY επιτρέπουν σε οδηγούς κάτω των 21 να οδηγήσουν ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου αν πληρώσουν τη χρηματική επιβάρυνση νέου οδηγού και πληρούν όλες τις άλλες προϋποθέσεις. Συνήθως, η επιπρόσθετη χρέωση για έναν νεαρό οδηγό 18-20 χρονών είναι υψηλότερη από αυτή για οδηγούς που είναι 21-24 χρονών.

Η ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία για ενοικίαση αυτοκινήτου από μερικούς από τους προμηθευτές μας είναι τα 18 έτη, αλλά αυτό εξαρτάται από την τοποθεσία ενοικίασης.

Συχνές ερωτήσεις – Ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου

Πώς να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου αν είστε κάτω των 21 ετών;

Εισάγετε την αναγκαία τοποθεσία λήψης και την τοποθεσία επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα ενοικίασης. Αφού εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησης, διαβάστε προσεκτικά τις προϋποθέσεις ενοικίασης αυτοκινήτου της κάθε εταιρείας και ιδιαίτερα τους ηλικιακούς περιορισμούς στην οποία θα κάνετε την κράτηση του οχήματος.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο αεροδρόμιο HER;

Το πιο φθηνό αυτοκίνητο για οδηγό κάτω των 21 ετών στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι το Citroen C1. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι HK$93.80 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου [HER];

Η πιο δημοφιλής ενοικίαση αυτοκινήτου για νέους οδηγούς στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι αυτή τη στιγμή το Hyundai i10. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι HK$513.42 ανά ημέρα.

Ποια είναι η κατηγορία αυτοκινήτων με τις πιο συχνές κρατήσεις για οδηγούς κάτω από 21 στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου [HER];

Η κατηγορία αυτοκινήτων με τις πιο συχνές κρατήσεις για οδηγούς κάτω των 21 ετών στο αεροδρόμιο HER είναι η . Το πιο φθηνό όχημα για κάτω των 21 ετών στην κατηγορία είναι το Citroen C1. Η τιμή του ξεκινάει από HK$93.80 ανά ημέρα.

Ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος ενοικίασης αυτοκινήτου για κάτω των 21 ετών στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου [HER];

Ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής για ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο αεροδρόμιο HER είναι ο AUTOCANDIA - CRETAN με μέση κριτική 8.3 στα 10.

Το πιο φθηνό όχημα για κάτω των 21 ετών στον AUTOCANDIA - CRETAN στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι το Citroen C1, στο οποίο μπορείτε να κάνετε κράτηση από HK$93.80 ανά ημέρα.

Μπορώ να πληρώσω την κράτησή μου για μια ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών με χρεωστική κάρτα στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτησή σας. Παρόλα αυτά, όταν πάτε να λάβετε το αυτοκίνητό σας, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που να έχει εκδοθεί στο όνομά σας για να καλύψετε την κατάθεση για την ενοικίαση αυτοκινήτων.

Μπορεί κάποιος εκτός από μένα να οδηγήσει το ενοικιασμένο μου αυτοκίνητο;

Αυτό θα είναι δυνατόν αν επιλέξετε την επιλογή για επιπλέον οδηγό κατά τη διάρκεια της online κράτησής σας. Τις περισσότερες φορές αυτή είναι μια επιλογή που χρεώνεται και θα πρέπει να την πληρώσετε στο γραφείο όπου θα ενοικιάσετε το όχημα.

Μπορώ να κάνω κράτηση σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο για ενοικίαση κατά τη διάρκεια της κράτησής μου;

Ναι, προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα ενοικίασης επισημαίνονται με ένα σήμα “Εγγυημένο Μοντέλο Αυτοκινήτου” στις σελίδες με τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πρέπει να αγοράσω επιπλέον ασφάλεια από το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτου για κάτω των 21 ετών στο Κρήτη - Αεροδρόμιο Ηρακλείου ;

Επομένως, αν πρόκειται να αγοράσετε πλήρη ασφάλεια κάλυψης, προτείνουμε να αγοράσετε ασφάλεια για να διασφαλίσετε την πληρωμή σας. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλειας κατά την διάρκεια της online κράτησης για ενοικίαση αυτοκινήτου στο 14CARS.com.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!