Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο Κως - Αεροδρόμιο [KGS]

Δείτε τον πίνακά μας για να είστε ενήμεροι για τις τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου σε νεαρούς οδηγούς στο Κως - Αεροδρόμιο, τις διαφορετικές κατηγορίες ενοικίασης αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμες για οδηγούς κάτω των 21 ετών, και τους προμηθευτές που παρέχουν ενοικίαση αυτοκινήτων σε νεαρούς οδηγούς στο αεροδρόμιο KGS.

Για να κάνουμε την επιλογή σας ευκολότερη, έχουμε επισημάνει την πιο φθηνή προσφορά για κάθε κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτου με κόκκινο.

Οικονομικό

Οικονομικό

Μικρό

Μικρό

SUV

SUV

Κανονικό

Κανονικό

AVIS Car Rental απόHK$327.50
SIXT Rent A Car
Thrifty Car Rental απόHK$345.97 απόHK$472.32
Budget Car Rental απόHK$500.66 απόHK$775.80

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου κάτω από 21 στο Κως - Αεροδρόμιο [KGS]

Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτου που λειτουργούν στο Κως - Αεροδρόμιο και παρέχουν ενοικίαση αυτοκινήτου σε οδηγούς κάτω των 21 ετών, έχουν διαφορετικές προϋποθέσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου και μέτριες κριτικές από προηγούμενους πελάτες μας. Για να έχετε ένα ξένοιαστο οδηγικό ταξίδι, θυμηθείτε αυτά τα κριτήρια πριν επιλέξετε έναν προμηθευτή.

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 8 reviews

8.9 / 10

National

National 95 reviews

8.3 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 183 reviews

8.2 / 10

Enterprise Franchise

Enterprise 350 reviews

8.2 / 10

HERTZ

HERTZ 245 reviews

8.1 / 10

Thrifty

Thrifty 438 reviews

8 / 10

Alamo EHI

Alamo 6 reviews

7.9 / 10

AUTO-UNION

AUTO-UNION 547 reviews

7.9 / 10

SIXT Direct

SIXT 89 reviews

7.8 / 10

Firefly

Firefly 266 reviews

7.4 / 10

Η ελάχιστη ηλικία για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στο Κως - Αεροδρόμιο είναι 25 ετών. Παρόλα αυτά, ακόμα και ένας έφηβος μπορεί να ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο KGS με το 14CARS.com.

Τέτοιοι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτου όπως οι AVIS, EUROPCAR, ALAMO, BUDGET, THRIFTY, SIXT, HERTZ, GOLDCAR, ADDCAR, NATIONAL, YOURS CAR RENTAL, OLYMPIC, ENTERPRISE, GLOBAL RENT A CAR, RHODIUM, DRIVE CAR RENTAL COMPANY, ABBYCAR, AUTOUNION, INTERNATIONAL SUPPLIER, AUTOCANDIA, SURPRICE, CALDERA, GREEN MOTION, CARS4U, FIREFLY, KOSMOS, CARWIZ επιτρέπουν σε οδηγούς κάτω των 21 να οδηγήσουν ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο στο Κως - Αεροδρόμιο αν πληρώσουν τη χρηματική επιβάρυνση νέου οδηγού και πληρούν όλες τις άλλες προϋποθέσεις. Συνήθως, η επιπρόσθετη χρέωση για έναν νεαρό οδηγό 18-20 χρονών είναι υψηλότερη από αυτή για οδηγούς που είναι 21-24 χρονών.

Η ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία για ενοικίαση αυτοκινήτου από μερικούς από τους προμηθευτές μας είναι τα 18 έτη, αλλά αυτό εξαρτάται από την τοποθεσία ενοικίασης.

Συχνές ερωτήσεις – Ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο Κως - Αεροδρόμιο

Πώς να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Κως - Αεροδρόμιο αν είστε κάτω των 21 ετών;

Εισάγετε την αναγκαία τοποθεσία λήψης και την τοποθεσία επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα ενοικίασης. Αφού εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησης, διαβάστε προσεκτικά τις προϋποθέσεις ενοικίασης αυτοκινήτου της κάθε εταιρείας και ιδιαίτερα τους ηλικιακούς περιορισμούς στην οποία θα κάνετε την κράτηση του οχήματος.

Ποια είναι η φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο αεροδρόμιο KGS;

Το πιο φθηνό αυτοκίνητο για οδηγό κάτω των 21 ετών στο Κως - Αεροδρόμιο είναι το Fiat Panda. Η τρέχουσα σχετική τιμή είναι HK$87.64 ανά ημέρα.

Ποια είναι η πιο δημοφιλής ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο Κως - Αεροδρόμιο [KGS];

Η πιο δημοφιλής ενοικίαση αυτοκινήτου για νέους οδηγούς στο Κως - Αεροδρόμιο είναι αυτή τη στιγμή το Fiat Panda. Η χαμηλότερη τιμή για αυτό το όχημα είναι HK$87.64 ανά ημέρα.

Ποια είναι η κατηγορία αυτοκινήτων με τις πιο συχνές κρατήσεις για οδηγούς κάτω από 21 στο Κως - Αεροδρόμιο [KGS];

Η κατηγορία αυτοκινήτων με τις πιο συχνές κρατήσεις για οδηγούς κάτω των 21 ετών στο αεροδρόμιο KGS είναι η . Το πιο φθηνό όχημα για κάτω των 21 ετών στην κατηγορία είναι το Peugeot 308. Η τιμή του ξεκινάει από HK$121.08 ανά ημέρα.

Ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος ενοικίασης αυτοκινήτου για κάτω των 21 ετών στο Κως - Αεροδρόμιο [KGS];

Ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής για ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών στο αεροδρόμιο KGS είναι ο BUDGET EMEA Franchise με μέση κριτική 8.9 στα 10.

Το πιο φθηνό όχημα για κάτω των 21 ετών στον BUDGET EMEA Franchise στο Κως - Αεροδρόμιο είναι το Peugeot 308, στο οποίο μπορείτε να κάνετε κράτηση από HK$121.08 ανά ημέρα.

Μπορώ να πληρώσω την κράτησή μου για μια ενοικίαση αυτοκινήτου κάτω των 21 ετών με χρεωστική κάρτα στο Κως - Αεροδρόμιο;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτησή σας. Παρόλα αυτά, όταν πάτε να λάβετε το αυτοκίνητό σας, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που να έχει εκδοθεί στο όνομά σας για να καλύψετε την κατάθεση για την ενοικίαση αυτοκινήτων.

Μπορεί κάποιος εκτός από μένα να οδηγήσει το ενοικιασμένο μου αυτοκίνητο;

Αυτό θα είναι δυνατόν αν επιλέξετε την επιλογή για επιπλέον οδηγό κατά τη διάρκεια της online κράτησής σας. Τις περισσότερες φορές αυτή είναι μια επιλογή που χρεώνεται και θα πρέπει να την πληρώσετε στο γραφείο όπου θα ενοικιάσετε το όχημα.

Μπορώ να κάνω κράτηση σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο για ενοικίαση κατά τη διάρκεια της κράτησής μου;

Ναι, προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα ενοικίασης επισημαίνονται με ένα σήμα “Εγγυημένο Μοντέλο Αυτοκινήτου” στις σελίδες με τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πρέπει να αγοράσω επιπλέον ασφάλεια από το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτου για κάτω των 21 ετών στο Κως - Αεροδρόμιο ;

Επομένως, αν πρόκειται να αγοράσετε πλήρη ασφάλεια κάλυψης, προτείνουμε να αγοράσετε ασφάλεια για να διασφαλίσετε την πληρωμή σας. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλειας κατά την διάρκεια της online κράτησης για ενοικίαση αυτοκινήτου στο 14CARS.com.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!