Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

Συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου για διάφορες κατηγορίες από τους πιο αξιόπιστους παρόχους στη Θεσσαλονίκη. Η πιο φθηνή προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου για κάθε διαθέσιμη κατηγορία στη Θεσσαλονίκη επισημαίνεται με κόκκινο.

AVIS Car Rental απόHK$760.40 απόHK$1,017.33
Sixt απόHK$635.88 απόHK$563.92 απόHK$880.95 απόHK$624.20
Hertz Car Hire απόHK$722.83 απόHK$531.19 απόHK$1,260.53 απόHK$792.07
Europcar απόHK$167.70 απόHK$251.56 απόHK$259.13

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Θεσσαλονίκη

Car rental agencies in Θεσσαλονίκη can differ significantly not only in variety of rental vehicles and their car rental conditions, but also in average rating scores provided by our previous customers.

Avis Europe Franchise

Avis 15 reviews

8.5 / 10

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων για ενοικίαση στη Θεσσαλονίκη. Οι κατηγορίες ενοικιάσεων αυτοκινήτου που μπορείτε να ενοικιάσετε στη Θεσσαλονίκη ποικίλουν από Οικονομικό, Κανονικό, Μεγάλο, Ελίτ πολυτελείας, Μίνι βαν, SUV προς την Επιβατικό 7 θέσεων, Επιβατικό 9 θέσεων. Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη παρέχεται από τη HERTZ.

Στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο προμηθευτή για όλα τα ταξίδια σας. Οι AVIS προσφέρουν βραχυπρόθεσμες, ωριαίες, ημερήσιες, μακροπρόθεσμες, εβδομαδιαίες, μηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενώ μπορείτε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να μην το επιστρέψετε στο ίδιο κατάστημα. Θα βρείτε επίσης ενοικιάσεις αυτοκινήτου για οδηγούς κάτω των 21 και 25 ετών.

Τοποθεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτου κοντά στο Θεσσαλονίκη

Για να βρείτε την καλύτερη προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να ελέγξετε τις ενοικιάσεις αυτοκινήτου που δεν είναι απαραίτητο να επιστρέψετε το αυτοκίνητο στο ίδιο σημείο από όπου το πήρατε. Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου σε άλλα κοντινά σημεία σας: αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμοούς, λιμάνια και στο κέντρο της πόλης.

Επισκόπηση του στόλου των αυτοκινήτων προς ενοικίαση της Θεσσαλονίκη

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού προμηθευτών αυτοκινήτων προς ενοικίαση στη Θεσσαλονίκη, ο στόλος των αυτοκινήτων αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών οχημάτων. Παρακαλείσθε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω πίνακα για να κατανοήσετε καλύτερα ποιο όχημα σας ταιριάζει ανάλογα με τις συγκεκριμένες σας απαιτήσεις.

Κατηγορίες Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Καλύτερο για Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Μίνι Σχετικά μικρά ταξίδια χωρίς πολλές αποσκευές Hyundai i10, Smart Forfour Electric, ή παρόμοια
Οικονομικό Ταξιδιώτες που δεν θέλουν να νοικιάσουν ακριβά αυτοκίνητα Nissan Micra, Mini Electric, ή παρόμοια
Μικρό Ανθρώπους που αναζητούν οχήματα με μικρότερη κατανάλωση Peugeot 308, Volkswagen ID.3, ή παρόμοια
Μεσαίο Αυτούς που θέλουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό τιμής και άνεσης στην ενοικίαση αυτοκινήτου Nissan Sentra, ή παρόμοια
Κανονικό Άνετο ταξίδι με μέχρι 5 επιβάτες σε προσιτή τιμη Toyota Corolla, Audi A4, ή παρόμοια
Μεγάλο αυτούς που αναζητούν μεγάλα, δυνατά αυτοκίνητα με πολύ χώρο Ford Taurus, Chevrolet Camaro, ή παρόμοια
Επιβατικό 7 θέσεων ομάδες ανθρώπων που χρειάζονται περισσότερο χώρο σε σχέση με τα συνηθισμένα 5 θέσια αυτοκίνητα Nissan NV 200, Peugeot Rifter, ή παρόμοια
Μίνι βαν / 9-12 θέσεις Οικογενειακά ταξίδια ή εκδρομές με πολλούς επιβάτες και φορτίο Fiat Doblo, ή παρόμοια
Με έξτρα Επιχειρηματικά ταξίδια και σημαντικές περιστάσεις Buick Lacrosse, Lincoln MKS, ή παρόμοια
SUV Ταξιδιώτες στους οποίους αρέσει να νιώθουν καλά εντός και εκτός δρόμου Nissan Qashqai, Volvo XC90, ή παρόμοια
Ελίτ πολυτελείας / Εξωτικό Ανθρώπους που αναζητούν μια κορυφαία οδηγική εμπειρία παρά την ακριβή τιμή Audi A5, Tesla Model 3, ή παρόμοια
Καμπριολέ Ταξίδια σε ζεστό ηλιόλουστο καιρό και μια αίσθηση ελευθερίας Fiat 500 Convertible, ή παρόμοια

Συχνές ερωτήσεις - Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Θεσσαλονίκη

Πώς να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη ;

Εισάγετε την απαραίτητη τοποθεσία ενοικίασης και επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα ενοικίασης. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα, θα είστε σε θέση να τα φιλτράρετε ανάλογα με τα κριτήρια της επιλογής σας.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές για την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη κυμαίνονται από HK$87.37 ανά ημέρα μέχρι HK$1,587.94 ανά ημέρα, ανάλογα με το επιθυμητό μοντέλο, την τοποθεσία ενοικίασης και τις επιλογές ενοικίασης.

Ποια τοποθεσία έχει τη φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη;

Η φθηνότερη προσφορά για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη μπορεί να βρεθεί στην Thessaloniki - G.papandreou Street. Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου ξεκινούν από HK$87.37 σε αυτή την τοποθεσία.

Ποια είναι η κατηγορία αυτοκινήτου ενοικίασης με τη μεγαλύτερη ζήτηση στη Θεσσαλονίκη;

Η είναι η κατηγορία αυτοκινήτου ενοικίασης με τη μεγαλύτερη ζήτηση στους πελάτες μας στη Θεσσαλονίκη. Το πιο φθηνό όχημα στη Θεσσαλονίκη είναι το Hyundai i10. Η τιμή του ξεκινάει από HK$91.42 ανά ημέρα.

Ποιες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτου λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη;

Στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να κάνετε κράτηση από γνωστούς παρόχους όπως οι Οικονομικό, Κανονικό, Μεγάλο, Ελίτ πολυτελείας, Μίνι βαν, SUV, Επιβατικό 7 θέσεων, και Επιβατικό 9 θέσεων.

Ποιο είναι το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτου με τις καλύτερες κριτικές στη Θεσσαλονίκη;

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου με τις καλύτερες κριτικές αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη είναι η Avis Europe Franchise με μέση βαθμολογία 8.5/10.

Μπορώ να πληρώσω το ενοικιαζόμενό μου αυτοκίνητο με χρεωστική κάρτα στη Θεσσαλονίκη;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε την online κράτησή σας. Παρόλα αυτά, όταν πάτε να το πάρετε θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα η οποία να έχει εκδοθεί στο δικό σας όνομα, για να καλύψετε την πληρωμή της ενοικίασης του αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από μένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενό μου αυτοκίνητο;

Αυτό θα είναι δυνατόν αν επιλέξετε την επιλογή του επιπλέον οδηγού κατά τη διάρκεια της online κράτησής σας. Τις περισσότερες φορές υπάρχει χρέωση για αυτή την επιλογή και πρέπει να την πληρώσετε στο γραφείο της ενοικίασης του αυτοκινήτου.

Μπορώ να κάνω κράτηση σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο ενοικίασης κατά τη διάρκεια της κράτησής μου;

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων έχουν το σημάδι “Εγγυημένο Μοντέλο Ενοικίασης” στις σελίδες με τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πρέπει να αγοράσω μια επιπρόσθετη ασφάλιση για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη ;

Επομένως, αν πρόκειται να αγοράσετε μια πλήρη ασφάλιση, σας προτείνουμε να αγοράσετε ασφάλεια για να ασφαλίσετε την πληρωμή σας. Θα πρέπει να δώσετε στον πάροχό σας μια πιστωτική κάρτα με αρκετά χρήματα, έτσι ώστε να καλύψετε την πληρωμή του αυτοκινήτου. Αλλά αν γίνουν οποιεσδήποτε αναλήψεις η εταιρεία ασφάλισης θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα μας.