Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Bologna

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Bologna. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Bologna er merket i rødt.

AVIS Car Rental fraHK$572.15 fraHK$1,303.21 fraHK$536.34 fraHK$1,771.48 fraHK$1,407.55
Budget Car Rental fraHK$965.59 fraHK$995.07 fraHK$1,310.45 fraHK$977.47 fraHK$1,407.55
Sixt fraHK$637.21 fraHK$1,511.42 fraHK$692.52 fraHK$749.78 fraHK$1,610.03
Alamo fraHK$1,553.00

De beste bilutleiefirmaene på Bologna

Bilutleiefirmaer i Bologna kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Europcar Corporate

Europcar 530 reviews

7.5 / 10

Budget EMEA Corporate

Budget 526 reviews

6.4 / 10

SIXT Franchise

SIXT 12 reviews

6.1 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Bologna. Billeieklasser som kan leies i Bologna rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Bologna tilbys av NOLEGGIARE.

I Bologna kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. EUROPCAR, SIXT, BUDGET, MAGGIORE, SICILY BY CAR og tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Bologna.

Bilutleiesteder nær Bologna

For å finne de beste bilutleietilbudene i Bologna, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Bologna Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Bologna, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Smart Fortwo, Kia Picanto, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Smart Forfour, Toyota Yaris, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Volkswagen Golf, Mercedes GLA, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris BMW 2 Series Active Tourer, Volkswagen Touran, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass BMW 3 Series, Audi A6, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Citroen C4 Grand Picasso, Peugeot 5008, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Opel Mokka, Alfa Romeo Stelvio, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Ford Ecosport, Audi Q2, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Audi A5, BMW 5 Series, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Fiat 500 Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Bologna

Hvordan leier jeg bil i Bologna?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Bologna?

Prisene for leie av bil i Bologna varierer fra HK$114.84 per dag til HK$3,267.02 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Bologna?

Det billigste bilutleietilbudet i Bologna kan finnes i Bologna - City Centre. Bilutleieprisene begynner fra HK$114.84 på dette stedet.

Hva er den mest populære leiebilen Bologna?

Den mest utleide bilen for våre kunder i Bologna er Volkswagen Golf. Prisen på den begynner fra HK$367.36 i Bologna.

Hvilken er den mest etterspurte bilutleieklassen i Bologna?

ØKONOMIBIL er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre i Bologna. Det billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet i Bologna er Smart Forfour. Prisen begynner fra HK$114.84 per dag.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Bologna?

I Bologna kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Bologna?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Bologna er Europcar Corporate med en gjennomsnittsrangering på 7.5/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Bologna?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Bologna?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.