Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Catanzaro

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Catanzaro. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Catanzaro er merket i rødt.

AVIS Car Rental fraHK$721.51 fraHK$632.90 fraHK$727.85 fraHK$1,978.96 fraHK$2,431.23
Budget Car Rental fraHK$649.36 fraHK$519.04 fraHK$1,170.16 fraHK$1,884.72
Hertz Car Hire fraHK$759.52
SIXT Rent A Car fraHK$787.07 fraHK$1,102.24 fraHK$1,374.82 fraHK$1,530.92 fraHK$1,680.50 fraHK$1,485.68

De beste bilutleiefirmaene på Catanzaro

Bilutleiefirmaer i Catanzaro kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Alamo EHI

Alamo 126 reviews

8.6 / 10

Noleggiare

Noleggiare 66 reviews

8.5 / 10

Locauto

Locauto 194 reviews

8.5 / 10

SIXT Corporate

SIXT 77 reviews

8.4 / 10

Autovia

Autovia 29 reviews

8.2 / 10

Europcar Corporate

Europcar 68 reviews

8.1 / 10

Maggiore DC

Maggiore 63 reviews

7.9 / 10

Leasys

Leasys 16 reviews

7.9 / 10

Hertz Corporate

Hertz 45 reviews

7.6 / 10

Enterprise

Enterprise 184 reviews

7.5 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Catanzaro. Billeieklasser som kan leies i Catanzaro rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, MINIBUSS til SUV. Den største samlingen av biler i Catanzaro tilbys av SICILY BY CAR.

I Catanzaro kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. SIXT, INTERNATIONAL SUPPLIER, WINRENT tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Catanzaro.

Bilutleiesteder nær Catanzaro

For å finne de beste bilutleietilbudene i Catanzaro, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Catanzaro Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Catanzaro, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Fiat Panda, Renault Twingo, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Smart Forfour, Mini One, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Volkswagen Golf, Alfa Romeo Giulietta, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Volkswagen T-Roc, BMW 4 Series Gran Coupe, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass BMW 3 Series, Mercedes C Class, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Nissan X-Trail, Volkswagen Caravelle, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Opel Mokka, Alfa Romeo Stelvio, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Dacia Duster, BMW X3, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen BMW 5 Series, Mercedes E Class, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Fiat 500 Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Catanzaro

Hvordan leier jeg bil i Catanzaro?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Catanzaro?

Prisene for leie av bil i Catanzaro varierer fra HK$196.98 per dag til HK$1,978.96 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Catanzaro?

Det billigste bilutleietilbudet i Catanzaro kan finnes i Catanzaro - City Centre. Bilutleieprisene begynner fra HK$196.98 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Catanzaro?

I Catanzaro kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, MINIBUSS, og SUV.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Catanzaro?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Catanzaro er Alamo EHI med en gjennomsnittsrangering på 8.6/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Catanzaro?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Catanzaro?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.