Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Turin

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Turin. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Turin er merket i rødt.

Target Rent fraHK$115.96 fraHK$161.43

De beste bilutleiefirmaene på Turin

Bilutleiefirmaer i Turin kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Enterprise

Enterprise 69 reviews

8 / 10

Locauto

Locauto 463 reviews

8 / 10

SIXT Corporate

SIXT 323 reviews

7.5 / 10

Europcar Corporate

Europcar 565 reviews

7 / 10

Leasys

Leasys 246 reviews

7 / 10

Hertz Corporate

Hertz 119 reviews

6.8 / 10

Budget EMEA Corporate

Budget 393 reviews

6.2 / 10

Maggiore DC

Maggiore 332 reviews

6 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 191 reviews

5.8 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Turin. Billeieklasser som kan leies i Turin rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV til EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Turin tilbys av TARGET.

I Turin kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, HERTZ, SIXT, BUDGET, EUROPCAR, SICILY BY CAR, WINRENT, KEDDY, LOCAUTO og ENTERPRISE, LEASYS, MAGGIORE, NOLEGGIARE tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Turin.

Bilutleiesteder nær Turin

For å finne de beste bilutleietilbudene i Turin, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Turin Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Turin, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Fiat 500, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Fiat Panda, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Fiat Bravo, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Audi A4, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Ford Galaxy, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Toyota Rav4, Audi Q5, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Turin

Hvordan leier jeg bil i Turin?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Turin?

Prisene for leie av bil i Turin varierer fra HK$106.83 per dag til HK$775.18 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Turin?

Det billigste bilutleietilbudet i Turin kan finnes i Turin - City Centre. Bilutleieprisene begynner fra HK$106.83 på dette stedet.

Hva er den mest populære leiebilen Turin?

Den mest utleide bilen for våre kunder i Turin er Fiat 500. Prisen på den begynner fra HK$106.83 i Turin.

Hvilken er den mest etterspurte bilutleieklassen i Turin?

ØKONOMIBIL er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre i Turin. Det billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet i Turin er Fiat Panda. Prisen begynner fra HK$115.96 per dag.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Turin?

I Turin kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Turin?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Turin er Enterprise med en gjennomsnittsrangering på 8/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Turin?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Turin?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.