Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τιμές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni [OTP]

Με τον παρακάτω πίνακα, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης από προσφορές διαφορετικών κατηγοριών αυτοκινήτων ενοικίασης από παγκοσμίως αξιόπιστους προμηθευτές στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni.

Για να απλοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την επιλογή σας, επισημάναμε την πιο φθηνή προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας στο αεροδρόμιο OTP με κόκκινο χρώμα.

Κανονικό

Κανονικό

Μίνι βαν

Μίνι βαν

SUV

SUV

Οικονομικό

Οικονομικό

Μικρό

Μικρό

Μεγάλο

Μεγάλο

Ελίτ πολυτελείας

Ελίτ πολυτελείας

SIXT Rent A Car απόHK$419.63 απόHK$794.56 απόHK$521.52
Budget Car Rental απόHK$1,454.46 απόHK$935.06 απόHK$319.05
Europcar απόHK$1,029.37
Thrifty Car Rental απόHK$448.57 απόHK$184.58 απόHK$552.10

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni [OTP]

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni μπορεί να ξεχωρίσουν σημαντικά όχι μόνο από την ποικιλία των οχημάτων προς ενοικίαση και την κατάσταση των οχημάτων αυτών, αλλά και από τις μέσες βαθμολογίες που παρείχαν οι προηγούμενοι πελάτες μας.

AUTONOM ROMANIA

AUTONOM 16 reviews

8.8 / 10

Avis Europe Franchise

Avis 22 reviews

8.2 / 10

Magrenta

Magrenta 20 reviews

8 / 10

BUDGET EMEA Franchise

BUDGET 15 reviews

7.9 / 10

Enterprise

Enterprise 8 reviews

7.9 / 10

Alamo

Alamo 18 reviews

7.7 / 10

HERTZ

HERTZ 18 reviews

7.4 / 10

Surprice Car Rentals

Surprice 27 reviews

7.3 / 10

SIXT Franchise

SIXT 45 reviews

7 / 10

Thrifty Hertz

Thrifty 11 reviews

6.8 / 10

Η ποικιλία των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο OTP θα σας συναρπάσει. Οι κλάσεις αυτοκινήτων που διατίθενται προς ενοικίαση στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni ποικίλουν σε κατηγορία από Οικονομικό, Κανονικό, Μεγάλο, Ελίτ πολυτελείας, Μίνι βαν, SUV προς την Επιβατικό 7 θέσεων, Επιβατικό 9 θέσεων. Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni προσφέρεται από την SIXT.

Στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή για οποιοδήποτε από τα ταξίδια σας. Θα βρείτε πωλητές που παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων ωριαία, ημερήσια, εβδομαδιαία, βραχυπρόθεσμα, μηνιαία, μακροπρόθεσμα, ακόμα και μίας χρήσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιες προσφορές για νέους οδηγούς στο αεροδρόμιο OTP.

Τοποθεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτου κοντά στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την τέλεια προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτων στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni, θυμηθείτε να ελέγξετε τις προσφορές σε άλλες τοποθεσίες παραλαβής που βρίσκονται πιο κοντά στο αεροδρόμιο OTP.

Η ποικιλία των αυτοκινήτων είναι συνήθως ευρύτερη στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni, αλλά μπορείτε να βρείτε φθηνότερες προσφορές σε άλλες, λιγότερο δημοφιλείς τοποθεσίες παραλαβής: μικρά ή τοπικά αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λιμάνια και σημεία στο κέντρο της πόλης.

Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni Επισκόπηση του στόλου ενοικίασης αυτοκινήτων

Οι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο OTP παρέχουν μια τεράστια ποικιλία οχημάτων, τα οποία θα είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε από τις εκδρομές σας. Με τον παρακάτω πίνακά μας, θα βρείτε εύκολα ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει πραγματικά σε εσάς

Κατηγορίες Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Καλύτερο για Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Μίνι Οικονομικά σόλο ταξίδια ή ταξίδια με έναν φίλο στην πόλη με έλλειψη χώρου στάθμευσης Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, ή παρόμοια
Οικονομικό Ζεύγος ή δύο φίλοι που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για τα καύσιμα Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, ή παρόμοια
Μικρό 2-4 ταξιδιώτες που χρειάζονται κάποιο αποθηκευτικό χώρο Hyundai Accent, Nissan Versa, ή παρόμοια
Μεσαίο Μικρές οικογένειες ή ομάδες έως και 5 φίλων που θέλουν να εξερευνήσουν την Βουκουρέστι Nissan Sentra, ή παρόμοια
Κανονικό Μεγάλα ταξίδια με έως και 5 επιβάτες ενώ απολαμβάνετε μια ήρεμη και άνετη διαδρομή Audi A4, ή παρόμοια
Μεγάλο Άνετη οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις με την οικογένειά σας και αρκετές αποσκευές Ford Taurus, Chevrolet Camaro, ή παρόμοια
Επιβατικό 7 θέσεων Οδικά ταξίδια εάν η παρέα σας έχει περισσότερους από 5 επιβάτες με μικρές αποσκευές Dodge Caravan, Toyota Sienna, ή παρόμοια
Μίνι βαν / 9-12 επιβατών Οικογενειακά ταξίδια με πολλές αποσκευές Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, ή παρόμοια
Με έξτρα Επαγγελματικά ταξίδια που ξεκινούν από το Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni Buick Lacrosse, Lincoln MKS, ή παρόμοια
SUV Ασφαλείς και άνετες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους ή εκτός δρόμου Toyota Rav4, Audi Q5, ή παρόμοια
Ελίτ πολυτελείας / Εξωτικό Ειδικές περιστάσεις και φανταστικές βόλτες στην Βουκουρέστι Bentley, Rolls Royce, Ferrari, ή παρόμοια
Καμπριολέ Ταξιδεύετε μόνοι σας ή με το άλλο σας μισό για να αισθανθείτε την ελευθερία στους δρόμους της Βουκουρέστι Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, ή παρόμοια

Συχνές ερωτήσεις - Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και τη θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει των προτιμώμενων κριτηρίων.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο OTP;

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στην περιοχή Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni κυμαίνονται από HK$83.94 ανά ημέρα έως HK$1,035.86 ανά ημέρα με βάση το επιλεγμένο μοντέλο και τις επιλογές ενοικίασης.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni ?

Το πιο συχνά επιλεγμένο όχημα από τους πελάτες μας στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni είναι Volkswagen Up. Η τιμή ξεκινάει από HK$85.00 στο αεροδρόμιο OTP.

Ποια είναι η πιο συχνά ζητηθείσα κατηγορία αυτοκινήτων ενοικίασης στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni OTP

είναι η κατηγορία αυτοκινήτων ενοικίασης που επιλέγεται συχνότερα από τους πελάτες μας στο αεροδρόμιο OTP. Το φθηνότερο όχημα στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni είναι Fiat Tipo. Η τιμή του ξεκινάει από HK$109.98 ανά ημέρα.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni?

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία χρήστη στο OTP είναι AUTONOM ROMANIA με μέση βαθμολογία 8.8/10.

Ποιες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διαθέτουν γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni?

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων με διαθέσιμα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni είναι SIXT, ENTERPRISE, AVIS, HERTZ, BUDGET, THRIFTY, FIREFLY, ALAMO, .

Ποιοι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων θα σας παραλάβουν στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni?

AUTONOM, EUROPCAR, MEX, OPTIMORENT προσφέρουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου με χρεωστική κάρτα στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni?

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου?

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου ενοικίασης κατά την κράτησή μου?

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Βουκουρέστι - Αεροδρόμιο Otopeni ?

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στην VENDOR πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!