Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Algeciras

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Algeciras. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Algeciras er merket i rødt.

AVIS Car Rental fraHK$441.26 fraHK$592.60
Budget Car Rental fraHK$351.96 fraHK$418.83 fraHK$1,175.26 fraHK$460.71
Goldcar rental fraHK$177.65 fraHK$192.43 fraHK$218.83 fraHK$226.84 fraHK$208.89
Interrent fraHK$205.89 fraHK$222.88 fraHK$735.33

De beste bilutleiefirmaene på Algeciras

Bilutleiefirmaer i Algeciras kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 266 reviews

7.2 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 172 reviews

7.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 95 reviews

7 / 10

Thrifty Corporate

Thrifty 72 reviews

6.6 / 10

Hertz Corporate

Hertz 40 reviews

6.3 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Algeciras. Billeieklasser som kan leies i Algeciras rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, MINIBUSS, SUV, 7-SETERS til 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Algeciras tilbys av GOLDCAR.

I Algeciras kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, EUROPCAR, HERTZ, BUDGET, THRIFTY og KEDDY tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Algeciras.

Bilutleiesteder nær Algeciras

For å finne de beste bilutleietilbudene i Algeciras, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Algeciras Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Algeciras, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Smart Forfour, Fiat Panda, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Volkswagen Polo, Seat Ibiza, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Opel Astra, Volkswagen Golf, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Nissan Qashqai, Seat Ateca, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Renault Grand Scenic, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Citroen Berlingo, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Nissan Juke, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Algeciras

Hvordan leier jeg bil i Algeciras?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Algeciras?

Prisene for leie av bil i Algeciras varierer fra HK$171.32 per dag til HK$904.56 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Algeciras?

Det billigste bilutleietilbudet i Algeciras kan finnes i Algeciras - City. Bilutleieprisene begynner fra HK$171.32 på dette stedet.

Hva er den mest populære leiebilen Algeciras?

Den mest utleide bilen for våre kunder i Algeciras er Volkswagen Polo. Prisen på den begynner fra HK$177.65 i Algeciras.

Hvilken er den mest etterspurte bilutleieklassen i Algeciras?

er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre i Algeciras. Det billigste kjøretøyet i Algeciras er Smart Forfour. Prisen begynner fra HK$171.32 per dag.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Algeciras?

I Algeciras kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, MINIBUSS, SUV, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Algeciras?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Algeciras er EUROPCAR Corporate med en gjennomsnittsrangering på 7.2/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Algeciras?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Algeciras?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.