Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Ciutadella de Menorca

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Ciutadella de Menorca. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Ciutadella de Menorca er merket i rødt.

AVIS Car Rental fraHK$677.51
Budget Car Rental fraHK$633.52
Thrifty Car Rental fraHK$474.24 fraHK$639.07 fraHK$730.64 fraHK$719.79
Europcar fraHK$329.45 fraHK$418.15 fraHK$655.17

De beste bilutleiefirmaene på Ciutadella de Menorca

Bilutleiefirmaer i Ciutadella de Menorca kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Thrifty Balearics (Proa)

Thrifty 10 reviews

9.5 / 10

Dollar Balearics (Proa)

Dollar 21 reviews

9.2 / 10

Hertz Balearics (Proa)

Hertz 10 reviews

8.9 / 10

Hiper Rent a Car

Hiper 43 reviews

8.8 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 12 reviews

8.3 / 10

InterRent Corporate

InterRent 11 reviews

8.3 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 202 reviews

8.2 / 10

Alamo EHI

Alamo 123 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 167 reviews

7.9 / 10

OWNERS CARS

OWNERS 33 reviews

7.7 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Ciutadella de Menorca. Billeieklasser som kan leies i Ciutadella de Menorca rangeres fra . Den største samlingen av biler i Ciutadella de Menorca tilbys av SIXT.

I Ciutadella de Menorca kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. COOLTRA tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Ciutadella de Menorca.

Ciutadella de Menorca Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Ciutadella de Menorca, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Ford Ka, Toyota Aygo, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Seat Ibiza, Renault Clio, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Peugeot 308, Toyota C-HR Hybrid, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Skoda Octavia, Opel Crossland X, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Renault Grand Scenic, Volkswagen Caddy Maxi, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Citroen Berlingo, Renault Kangoo, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Seat Arona, Audi Q3, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Fiat 500 Convertible, BMW 4 Series Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Ciutadella de Menorca

Hvordan leier jeg bil i Ciutadella de Menorca?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Ciutadella de Menorca?

Prisene for leie av bil i Ciutadella de Menorca varierer fra HK$146.77 per dag til HK$784.86 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Ciutadella de Menorca?

Det billigste bilutleietilbudet i Ciutadella de Menorca kan finnes i Menorca - Ciutadella - Bus Station. Bilutleieprisene begynner fra HK$146.77 på dette stedet.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Ciutadella de Menorca?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Ciutadella de Menorca er Thrifty Balearics (Proa) med en gjennomsnittsrangering på 9.5/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Ciutadella de Menorca?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Ciutadella de Menorca?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.