Φτηνές τιμές από πάνω από 900 προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων

Τιμές ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι [SPC]

Με τον παρακάτω πίνακα, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις τιμές ενοικίασης από προσφορές διαφορετικών κατηγοριών αυτοκινήτων ενοικίασης από παγκοσμίως αξιόπιστους προμηθευτές στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι.

Για να απλοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την επιλογή σας, επισημάναμε την πιο φθηνή προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας στο αεροδρόμιο SPC με κόκκινο χρώμα.

Οικονομικό

Οικονομικό

Μικρό

Μικρό

Μίνι βαν

Μίνι βαν

SUV

SUV

Hertz Car Hire απόHK$394.46
Thrifty Car Rental απόHK$467.22 απόHK$486.40
Budget Car Rental απόHK$247.08 απόHK$246.81
Europcar απόHK$210.21 απόHK$248.83

Οι καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι [SPC]

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι μπορεί να ξεχωρίσουν σημαντικά όχι μόνο από την ποικιλία των οχημάτων προς ενοικίαση και την κατάσταση των οχημάτων αυτών, αλλά και από τις μέσες βαθμολογίες που παρείχαν οι προηγούμενοι πελάτες μας.

Hertz Canarias (Proa)

Hertz 47 reviews

8.6 / 10

TopCar

TopCar 104 reviews

8.5 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 174 reviews

8 / 10

Avis Direct

Avis 17 reviews

7.9 / 10

Thrifty Canarias (Proa)

Thrifty 75 reviews

7.7 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 295 reviews

7.7 / 10

ORLANDO RENT A CAR

ORLANDO 155 reviews

7.3 / 10

BUDGET Canaries Direct

BUDGET 48 reviews

6.6 / 10

Η ποικιλία των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο SPC θα σας συναρπάσει. Οι κλάσεις αυτοκινήτων που διατίθενται προς ενοικίαση στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι ποικίλουν σε κατηγορία από Οικονομικό, Κανονικό, Μεγάλο, Καμπριολέ, Μίνι βαν, SUV, Εξωτικό προς την Επιβατικό 7 θέσεων, Επιβατικό 9 θέσεων. Η μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι προσφέρεται από την TOPCAR.

Στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο προμηθευτή για οποιοδήποτε από τα ταξίδια σας. Θα βρείτε πωλητές που παρέχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων ωριαία, ημερήσια, εβδομαδιαία, βραχυπρόθεσμα, μηνιαία, μακροπρόθεσμα, ακόμα και μίας χρήσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιες προσφορές για νέους οδηγούς στο αεροδρόμιο SPC.

Τοποθεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτου κοντά στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την τέλεια προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι, θυμηθείτε να ελέγξετε τις προσφορές σε άλλες τοποθεσίες παραλαβής που βρίσκονται πιο κοντά στο αεροδρόμιο SPC.

Η ποικιλία των αυτοκινήτων είναι συνήθως ευρύτερη στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι, αλλά μπορείτε να βρείτε φθηνότερες προσφορές σε άλλες, λιγότερο δημοφιλείς τοποθεσίες παραλαβής: μικρά ή τοπικά αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λιμάνια και σημεία στο κέντρο της πόλης.

Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι Επισκόπηση του στόλου ενοικίασης αυτοκινήτων

Οι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο SPC παρέχουν μια τεράστια ποικιλία οχημάτων, τα οποία θα είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε από τις εκδρομές σας. Με τον παρακάτω πίνακά μας, θα βρείτε εύκολα ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει πραγματικά σε εσάς

Κατηγορίες Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Καλύτερο για Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Μίνι Οικονομικά σόλο ταξίδια ή ταξίδια με έναν φίλο στην πόλη με έλλειψη χώρου στάθμευσης Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, ή παρόμοια
Οικονομικό Ζεύγος ή δύο φίλοι που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για τα καύσιμα Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, ή παρόμοια
Μικρό 2-4 ταξιδιώτες που χρειάζονται κάποιο αποθηκευτικό χώρο Hyundai Accent, Nissan Versa, ή παρόμοια
Μεσαίο Μικρές οικογένειες ή ομάδες έως και 5 φίλων που θέλουν να εξερευνήσουν την LOS LLANOS Nissan Sentra, ή παρόμοια
Κανονικό Μεγάλα ταξίδια με έως και 5 επιβάτες ενώ απολαμβάνετε μια ήρεμη και άνετη διαδρομή Audi A4, ή παρόμοια
Μεγάλο Άνετη οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις με την οικογένειά σας και αρκετές αποσκευές Ford Taurus, Chevrolet Camaro, ή παρόμοια
Επιβατικό 7 θέσεων Οδικά ταξίδια εάν η παρέα σας έχει περισσότερους από 5 επιβάτες με μικρές αποσκευές Dodge Caravan, Toyota Sienna, ή παρόμοια
Μίνι βαν / 9-12 επιβατών Οικογενειακά ταξίδια με πολλές αποσκευές Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, ή παρόμοια
Με έξτρα Επαγγελματικά ταξίδια που ξεκινούν από το Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι Buick Lacrosse, Lincoln MKS, ή παρόμοια
SUV Ασφαλείς και άνετες διαδρομές σε αυτοκινητόδρομους ή εκτός δρόμου Toyota Rav4, Audi Q5, ή παρόμοια
Ελίτ πολυτελείας / Εξωτικό Ειδικές περιστάσεις και φανταστικές βόλτες στην LOS LLANOS Bentley, Rolls Royce, Ferrari, ή παρόμοια
Καμπριολέ Ταξιδεύετε μόνοι σας ή με το άλλο σας μισό για να αισθανθείτε την ελευθερία στους δρόμους της LOS LLANOS Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, ή παρόμοια

Συχνές ερωτήσεις - Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι

Πώς να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι ;

Πληκτρολογήστε την απαραίτητη θέση παραλαβής και τη θέση επιστροφής στη φόρμα αναζήτησης και επιλέξτε την απαιτούμενη ημερομηνία και ώρα της ενοικίασής σας. Αφού λάβετε τα αποτελέσματα αναζήτησης, θα μπορείτε να τα φιλτράρετε βάσει των προτιμώμενων κριτηρίων.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο SPC;

Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου στην περιοχή Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι κυμαίνονται από HK$160.93 ανά ημέρα έως HK$616.92 ανά ημέρα με βάση το επιλεγμένο μοντέλο και τις επιλογές ενοικίασης.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο ενοικίασης στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι ?

Το πιο συχνά επιλεγμένο όχημα από τους πελάτες μας στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι είναι Skoda Fabia Estate. Η τιμή ξεκινάει από HK$205.72 στο αεροδρόμιο SPC.

Ποια είναι η πιο συχνά ζητηθείσα κατηγορία αυτοκινήτων ενοικίασης στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι SPC

Οικονομικό είναι η κατηγορία αυτοκινήτων ενοικίασης που επιλέγεται συχνότερα από τους πελάτες μας στο αεροδρόμιο SPC. Το φθηνότερο όχημα Οικονομικό στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι είναι Citroen C3. Η τιμή του ξεκινάει από HK$166.92 ανά ημέρα.

Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι?

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων με την υψηλότερη βαθμολογία χρήστη στο SPC είναι HERTZ CANARIAS (PROA) με μέση βαθμολογία 8.6/10.

Ποιες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων διαθέτουν γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι?

Οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων με διαθέσιμα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι είναι AVIS, TOPCAR, HERTZ, THRIFTY, ENTERPRISE, BUDGET, EUROPCAR, OFFER .

Ποιοι προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων θα σας παραλάβουν στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι?

ORLANDO, προσφέρουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι στα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να πληρώσω για την κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου με χρεωστική κάρτα στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι?

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα για να πληρώσετε για την online κράτηση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραλαβής αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε μια πιστωτική κάρτα που εκδίδεται στο όνομα του κύριου οδηγού για να καλύψει την κατάθεση ενοικίασης αυτοκινήτου.

Μπορεί κάποιος άλλος εκτός από εμένα να οδηγήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό μου?

Αυτό θα είναι εφικτό αν επιλέξετε την επιλογή πρόσθετου οδηγού κατά την online κράτησή σας. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια επιλογή με πληρωμή που χρεώνεται στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορώ να κλείσω ένα συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου ενοικίασης κατά την κράτησή μου?

Ναι, οι προσφορές που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων επισημαίνονται με ένα σύμβολο "Εγγυημένο μοντέλο αυτοκινήτου" στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για την ενοικίαση αυτοκινήτου μου στο Λα Πάλμα - Αεροδρόμιο - Κανάριες Νήσοι ?

Έτσι, εάν δεν πρόκειται να αγοράσετε ασφάλιση πλήρους κάλυψης, συνιστάται να αγοράσετε ασφάλιση για να εξασφαλίσετε την κατάθεσή σας. Θα χρειαστεί να δώσετε στην VENDOR πιστωτική κάρτα με αρκετό διαθέσιμο χρηματικό ποσό για την κατάθεση του αυτοκινήτου. Αλλά αν υπάρξουν τυχόν αποσύρσεις, η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το είδος ασφάλισης κατά τη διάρκεια της κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτων online στην ιστοσελίδα μας.

14CARS.com εφαρμογή ενοικίασης αυτοκινήτου για iOS και Android

Βρείτε ενοικιαστές αυτοκινήτων κοντά σας, συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές και νοικιάστε ένα αυτοκίνητο που θα λατρέψετε. Είναι γρήγορο και εύκολο!