Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Santa Cruz de Tenerife

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Santa Cruz de Tenerife. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Santa Cruz de Tenerife er merket i rødt.

AVIS Car Rental fraHK$477.25
Europcar fraHK$381.02 fraHK$461.60
SIXT Rent A Car fraHK$221.03 fraHK$234.23 fraHK$246.28 fraHK$424.46 fraHK$921.49
Hertz Car Hire fraHK$315.79 fraHK$629.64 fraHK$660.15 fraHK$317.59

De beste bilutleiefirmaene på Santa Cruz de Tenerife

Bilutleiefirmaer i Santa Cruz de Tenerife kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Hertz Canarias (Proa)

Hertz 10 reviews

8.9 / 10

Thrifty Canarias (Proa)

Thrifty 28 reviews

8.6 / 10

BUDGET Canaries Direct

BUDGET 7 reviews

8.4 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 155 reviews

8.2 / 10

SIXT Corporate

SIXT 7 reviews

8 / 10

ORLANDO RENT A CAR

ORLANDO 16 reviews

7.5 / 10

Avis Direct

Avis 28 reviews

7.3 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 535 reviews

7.2 / 10

Offer Car Hire

Offer 15 reviews

7 / 10

Rhodium

Rhodium 207 reviews

5.4 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Santa Cruz de Tenerife. Billeieklasser som kan leies i Santa Cruz de Tenerife rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, MINIBUSS, SUV, 7-SETERS til 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Santa Cruz de Tenerife tilbys av SIXT.

I Santa Cruz de Tenerife kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. ATESA, COOLTRA tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Santa Cruz de Tenerife.

Bilutleiesteder nær Santa Cruz de Tenerife

For å finne de beste bilutleietilbudene i Santa Cruz de Tenerife, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Santa Cruz de Tenerife Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Santa Cruz de Tenerife, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Citroen C1, Fiat 500 Hybrid, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Volkswagen Polo, Peugeot 2008, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Peugeot 308, Mercedes GLA, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Nissan Qashqai, BMW 2 Series Active Tourer, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Hyundai Sante Fe, Peugeot Rifter, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Citroen Berlingo, Peugeot 5008, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Volkswagen T-Cross, Toyota Rav4 Hybrid, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Fiat 500 Convertible, BMW 4 Series Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Santa Cruz de Tenerife

Hvordan leier jeg bil i Santa Cruz de Tenerife?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Santa Cruz de Tenerife?

Prisene for leie av bil i Santa Cruz de Tenerife varierer fra HK$221.03 per dag til HK$635.99 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Santa Cruz de Tenerife?

Det billigste bilutleietilbudet i Santa Cruz de Tenerife kan finnes i Tenerife - Santa Cruz. Bilutleieprisene begynner fra HK$221.03 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Santa Cruz de Tenerife?

I Santa Cruz de Tenerife kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, MINIBUSS, SUV, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Santa Cruz de Tenerife?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Santa Cruz de Tenerife er Hertz Canarias (Proa) med en gjennomsnittsrangering på 8.9/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Santa Cruz de Tenerife?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Santa Cruz de Tenerife?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.