Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Sevilla

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Sevilla. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Sevilla er merket i rødt.

AVIS Car Rental fraHK$713.76
Thrifty Car Rental fraHK$622.52 fraHK$727.67
Alamo fraHK$1,233.95 fraHK$712.18 fraHK$646.81 fraHK$1,188.20 fraHK$1,325.29
Europcar fraHK$840.21 fraHK$908.23 fraHK$782.84

De beste bilutleiefirmaene på Sevilla

Bilutleiefirmaer i Sevilla kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Alamo EHI

Alamo 16 reviews

8.9 / 10

Enterprise Corporate

Enterprise 11 reviews

8 / 10

FLIZZR Corporate

FLIZZR 19 reviews

7.9 / 10

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 20 reviews

7.5 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 8 reviews

7.4 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 291 reviews

7.3 / 10

Leasys

Leasys 169 reviews

7.2 / 10

CENTAURO

CENTAURO 14 reviews

6.9 / 10

Firefly Corporate

Firefly 590 reviews

6.7 / 10

RECORD

RECORD 307 reviews

6.4 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Sevilla. Billeieklasser som kan leies i Sevilla rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, MINIBUSS, 7-SETERS til 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Sevilla tilbys av SIXT.

I Sevilla kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. BUDGET, HERTZ tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Sevilla.

Bilutleiesteder nær Sevilla

For å finne de beste bilutleietilbudene i Sevilla, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Sevilla Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Sevilla, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Ford Ka, Audi A1, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Seat Ibiza, Nissan Micra, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Peugeot 308, Fiat Linea, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Seat Toledo, Audi A4, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass BMW 3 Series, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Volkswagen Touran, Mercedes V Class, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Peugeot Partner, Citroen Berlingo, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Renault Captur, Jaguar F-Pace, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Mercedes E Class, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Fiat 500 Convertible, BMW 4 Series Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Sevilla

Hvordan leier jeg bil i Sevilla?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Sevilla?

Prisene for leie av bil i Sevilla varierer fra HK$305.76 per dag til HK$1,325.29 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Sevilla?

Det billigste bilutleietilbudet i Sevilla kan finnes i Seville - City. Bilutleieprisene begynner fra HK$305.76 på dette stedet.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Sevilla?

I Sevilla kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, MINIBUSS, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Sevilla?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Sevilla er Alamo EHI med en gjennomsnittsrangering på 8.9/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Sevilla?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Sevilla?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.