Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Brighton og Hove

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Brighton og Hove. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Brighton og Hove er merket i rødt.

SUV

SUV

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

Økonomibil

Økonomibil

Full størrelsebil

Full størrelsebil

Luksusbil

Luksusbil

Minibuss

Minibuss

AVIS Car Rental fraHK$700.24
Budget Car Rental fraHK$665.22 fraHK$919.65 fraHK$665.22
SIXT Rent A Car fraHK$1,127.75 fraHK$510.05 fraHK$793.47 fraHK$611.86 fraHK$993.96 fraHK$1,241.11
Europcar fraHK$2,282.35 fraHK$561.46 fraHK$944.11

De beste bilutleiefirmaene på Brighton og Hove

Bilutleiefirmaer i Brighton og Hove kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Hertz Corporate

Hertz 947 reviews

8.3 / 10

Firefly Corporate

Firefly 639 reviews

8.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 177 reviews

8.1 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 361 reviews

7.8 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Brighton og Hove. Billeieklasser som kan leies i Brighton og Hove rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER til SPESIELLE BILER, 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Brighton og Hove tilbys av EUROPCAR.

I Brighton og Hove kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, HERTZ, THRIFTY, EUROPCAR, EUROPCAR, KEDDY, ENTERPRISE og FIREFLY, DOLLAR THRIFTY, NATIONAL tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Brighton og Hove.

Bilutleiesteder nær Brighton og Hove

For å finne de beste bilutleietilbudene i Brighton og Hove, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Brighton og Hove Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Brighton og Hove, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Fiat 500, Chevrolet Spark, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Opel Corsa, Ford Fiesta, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Kia Ceed, Volkswagen ID.3, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Volkswagen Passat, Opel Insignia, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass BMW 3 Series, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Seat Alhambra, Ford Galaxy, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Volkswagen Caddy Combo Van, Ford Luton Box Tail Lift 3.5T, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Peugeot 2008, Mercedes GLE, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen BMW 5 Series, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Mercedes C Class Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Brighton og Hove

Hvordan leier jeg bil i Brighton og Hove?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Brighton og Hove?

Prisene for leie av bil i Brighton og Hove varierer fra HK$274.75 per dag til HK$2,189.74 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Brighton og Hove?

Det billigste bilutleietilbudet i Brighton og Hove kan finnes i Brighton. Bilutleieprisene begynner fra HK$274.75 på dette stedet.

Hva er den mest populære leiebilen Brighton og Hove?

Den mest utleide bilen for våre kunder i Brighton og Hove er Opel Corsa. Prisen på den begynner fra HK$507.08 i Brighton og Hove.

Hvilken er den mest etterspurte bilutleieklassen i Brighton og Hove?

er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre i Brighton og Hove. Det billigste kjøretøyet i Brighton og Hove er Kia Ceed. Prisen begynner fra HK$510.05 per dag.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Brighton og Hove?

I Brighton og Hove kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, SPESIELLE BILER, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Brighton og Hove?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Brighton og Hove er Hertz Corporate med en gjennomsnittsrangering på 8.3/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Brighton og Hove?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Brighton og Hove?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.