Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Jersey – Lufthavn [JER]

Med tabellen vår nedenfor, kan du lett sammenlikne leiepriser på ulike billeieklassetilbud fra pålitelige leverandører i Jersey – Lufthavn.

For å forenkle valget enda mer, har vi merket det billigste bilutleietilbudet for hver av bilutleieklassene på JER Flyplass i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Standardbil

Standardbil

SUV

SUV

AVIS Car Rental fraHK$846.32
Europcar fraHK$520.11 fraHK$721.00
Budget Car Rental fraHK$1,366.79

De beste bilutleiefirmaene på Jersey – Lufthavn [JER]

Bilutleiefirmaer på Jersey – Lufthavn varierer stort, ikke bare i utvalg av leiebiler og utleievilkår, men også i gjennomsnittlige rangeringer som gis av våre tidligere kunder.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 20 reviews

8.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 14 reviews

8.3 / 10

EUROPCAR Jersey Direct

EUROPCAR 87 reviews

8.2 / 10

Utvalget av leiebiler på JER Flyplass vil fascinere deg. Tilgjengelige bilutleieklasser på Jersey – Lufthavn rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER til 7-SETERS. Den største kolleksjonen av biler på Jersey – Lufthavn tilbys av EUROPCAR.

På Jersey – Lufthavn, kan du finne riktig leverandør til all turene dine. Du vil finne leverandører som tilbyr timebaserte, daglige, ukentlige, kortvarige, månedlige, langvarige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne enkelte tilbud for unge førere på JER Flyplass.

Bilutleiesteder nær Jersey – Lufthavn

Om du ikke finner det perfekte bilutleietilbudet på Jersey – Lufthavn, husk å sjekke tilbudene på andre hentesteder nærmere JER Flyplass. Utvalget av biler er vanligvis større på Jersey – Lufthavn, men det kan hende du vil finne billigere tilbud på andre, litt mindre populære hentesteder som: små eller lokale flyplasser, togstasjoner, havner og bysentrumområder.

Jersey – Lufthavn Bilutleieflåte Oversikt

Bilutleieleverandørene på JER Flyplass tilbyr et gigantisk utvalg av biler som vil være passende for alle mulige turer du ønsker å ta. Med tabellen nedenfor, vil du lett finne en bil som passer til formålet ditt.

Bilutleieklasse Best for Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Minibil Billige soloturer eller turer med en venn i en by med lite parkeringsmuligheter Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknende
Økonomibil Et par eller to venner som vil spare penger på bensin Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknende
Kompaktbil 2-4 reisende som trenger litt oppbevaringsplass Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknende
Mellomklassebil Små familier eller grupper på opptil 5 venner som vil utforske Jersey – Lufthavn Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Lange turer med opptil 5 reisende for en rolig og komfortabel tur Audi A4, eller liknende
Full størrelsebil Komfortabel langdistansekjøring med familien din og rikelig med bagasje Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknende
7-seters Roadtrips om gruppen din er på mer enn 5 passasjerer med lite bagasje Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer med mye bagasje Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknende
Premium Forretningsturer som begynner på Jersey – Lufthavn Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Trygge og komfortable motorveireiser eller off-road turer Toyota Rav4, Audi Q5, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler Spesielle anledninger og kjøreturer for livet i Jersey – Lufthavn Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknende
Konvertibel biler Turer på egenhånd eller med partneren for å føle friheten på Jersey – Lufthavn sine veier Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ - Lei en bil i Jersey – Lufthavn

Hvordan leier jeg bil på Jersey – Lufthavn?

Fyll ut den nødvendige hente- og leveringsplassen i søkefeltet og velg dato og tid for leie. Etter at du får søkeresultatene dine, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie bil på JER Flyplass?

Prisene for å leie bil på Jersey – Lufthavn varierer fra HK$505.76 per dag til HK$1,366.79 per dag basert på utvalgt modell og leieopsjoner.

Hva er den mest etterspurte bilutleieklassen på Jersey – Lufthavn JER?

ØKONOMIBIL er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre på JER Flyplass. Det billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet på Jersey – Lufthavn er Skoda Fabia. Prisen begynner fra HK$520.11 per dag.

Hvilket er det beste bilutleiefirmaet på Jersey – Lufthavn?

Bilutleiefirmaet som for tiden har den høyeste brukerrangeringen på JER er BUDGET EMEA CORPORATE med en gjennomsnittsrangering på 8.9/10.

Hvilke bilutleiefirmaer har bestillingskontorer på stedet på Jersey – Lufthavn?

Bilutleiefirmaer med tilgjengelige bestillingskontorer på Jersey – Lufthavn er EUROPCAR, BUDGET, AVIS .

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Jersey – Lufthavn?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” tegn på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Jersey – Lufthavn?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene. Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nett og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!