Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Leicester

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Leicester. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Leicester er merket i rødt.

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

Full størrelsebil

Full størrelsebil

Luksusbil

Luksusbil

SUV

SUV

Økonomibil

Økonomibil

Minibuss

Minibuss

Alamo fraHK$828.33 fraHK$814.60 fraHK$1,167.20 fraHK$1,459.02 fraHK$638.46
Europcar fraHK$371.97 fraHK$2,247.83
Enterprise fraHK$769.02 fraHK$811.61 fraHK$753.63
Green Motion Car Rental fraHK$1,345.88 fraHK$2,111.09 fraHK$1,263.44 fraHK$1,614.72

De beste bilutleiefirmaene på Leicester

Bilutleiefirmaer i Leicester kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 351 reviews

8.1 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 118 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 627 reviews

8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 235 reviews

7.7 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Leicester. Billeieklasser som kan leies i Leicester rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER til SPESIELLE BILER, 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Leicester tilbys av ALAMO.

I Leicester kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, BUDGET, THRIFTY, HERTZ, EUROPCAR, GREEN MOTION, EUROPCAR, KEDDY og FIREFLY, BUDGET VANS, DOLLAR THRIFTY tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Leicester.

Leicester Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Leicester, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Toyota Aygo, Fiat 500, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Opel Corsa, Volkswagen Polo, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Fiat Tipo, Hyundai i30, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Skoda Octavia, Kia Sportage, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Mercedes C Class, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Seat Alhambra, Citroen C4 Grand Picasso, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Volkswagen Caddy Combo Van, Ford Ranger Double Cab, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Nissan X-Trail, Peugeot 2008, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Mercedes E Class, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Leicester

Hvordan leier jeg bil i Leicester?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Leicester?

Prisene for leie av bil i Leicester varierer fra HK$371.97 per dag til HK$5,770.65 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Leicester?

Det billigste bilutleietilbudet i Leicester kan finnes i Leicester. Bilutleieprisene begynner fra HK$371.97 på dette stedet.

Hva er den mest populære leiebilen Leicester?

Den mest utleide bilen for våre kunder i Leicester er Mercedes C Class. Prisen på den begynner fra HK$1,167.20 i Leicester.

Hvilken er den mest etterspurte bilutleieklassen i Leicester?

er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre i Leicester. Det billigste kjøretøyet i Leicester er Fiat Tipo. Prisen begynner fra HK$371.97 per dag.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Leicester?

I Leicester kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, SPESIELLE BILER, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Leicester?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Leicester er BUDGET EMEA Corporate med en gjennomsnittsrangering på 8.1/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Leicester?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Leicester?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.