Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Newcastle upon Tyne

Sammenlikn bilutleiepriser på ulike bilutleieklassetilbud fra de mest pålitelige forhandlerne i Newcastle upon Tyne. Det billigste leietilbudet for hver bilutleieklasse som er tilgjengelig i Newcastle upon Tyne er merket i rødt.

AVIS Car Rental fraHK$813.19 fraHK$813.19
Budget Car Rental fraHK$772.55 fraHK$772.55 fraHK$961.45
Europcar fraHK$3,305.21 fraHK$4,605.25 fraHK$4,228.39
Alamo fraHK$662.48 fraHK$529.97 fraHK$618.28 fraHK$737.38 fraHK$971.61 fraHK$1,059.92

De beste bilutleiefirmaene på Newcastle upon Tyne

Bilutleiefirmaer i Newcastle upon Tyne kan variere kraftig, ikke bare i utvalget av leiebiler og bilutleievilkår, men også i gjennomsnittlige tilbakemeldingsrater som gis av våre tidligere kunder.

Firefly Corporate

Firefly 385 reviews

8.2 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 119 reviews

8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 627 reviews

8 / 10

Det finnes et gigantisk utvalg av leiebiler i Newcastle upon Tyne. Billeieklasser som kan leies i Newcastle upon Tyne rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER til SPESIELLE BILER, 7-SETERS, 9-SETERS. Den største samlingen av biler i Newcastle upon Tyne tilbys av GREEN MOTION.

I Newcastle upon Tyne kan du finne den beste leverandøren til hvilken som helst av turene dine. AVIS, THRIFTY, SIXT, BUDGET, HERTZ, ARNOLD CLARK, ENTERPRISE, FIREFLY, EUROPCAR, EUROPCAR og EUROPCAR SELECTION, INTERNATIONAL SUPPLIER, BUDGET VANS, DOLLAR THRIFTY, KEDDY tilbyr kortvarige, timelange, daglige, langvarige, ukentlige, månedlige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne bilutleie for bilførere under 21 og 25 år i Newcastle upon Tyne.

Bilutleiesteder nær Newcastle upon Tyne

For å finne de beste bilutleietilbudene i Newcastle upon Tyne, burde du sjekke ut andre muligheter enn bare ett hente- og leveringssted. Ta også en titt på bilutleietilbud andre steder som er nærme: flyplasser, togstasjoner, havner og i sentrum.

Newcastle upon Tyne Bilutleie Flåte Oversikt

På grunn av det store antallet bilutleiefirmaer i Newcastle upon Tyne, er bilflåten representert av et gigantisk utvalg av ulike biler. Vennligst bruk tabellen nedenfor for å få bedre oversikt over hvilken bil som passer deg og dine spesifikke krav best.

Bilutleieklasse Best for Mulige bilutleiemodeller
Minibil Relativt korte turer uten mye bagasje Toyota Aygo, Chevrolet Spark, eller liknende
Økonomibil Reisende som prioriterer billigere bilutleie Peugeot 208, Mini Cooper, eller liknende
Kompaktbil Folk som ser etter mindre, drivstoffeffektive kjøretøy Fiat Tipo, Peugeot 308, eller liknende
Mellomklassebil De som trenger en flott kombinasjon av pris og komfort i en leiebil Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Komfortabel reise med en gruppe på opptil 5 passasjerer til en rimelig pris Volkswagen Passat, Kia Sportage, eller liknende
Full størrelsebil De som ser etter store, kraftige biler med mer enn nok plass Mercedes C Class, eller liknende
7-seters Grupper med mennesker som trenger mer plass enn det som tilbys i en vanlig 5 seter Peugeot 5008, Ford Galaxy, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer eller reiser med mange passasjerer eller mye bagasje Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknende
Premium Forretningsreisende og bilutleie til spesielle anledninger Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Reisende som vil føle seg som sjefen både på og av veien Peugeot 2008, Mercedes GLE, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler De som ser etter den aller beste kjøreopplevelsen på tross av prislappen Mercedes E Class, eller liknende
Konvertibel biler Reiser i varmt, solfylt vær og følelse av frihet Mercedes C Class Convertible, eller liknende

FAQ – Lei en bil ved Newcastle upon Tyne

Hvordan leier jeg bil i Newcastle upon Tyne?

Skriv inn hente- og leveringsplassen du trenger i søkefeltet, og velg dato og tid for leie. Etter at du får opp søkeresultatene, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie en bil i Newcastle upon Tyne?

Prisene for leie av bil i Newcastle upon Tyne varierer fra HK$426.11 per dag til HK$4,327.47 per dag avhengig av ønsket modell, henteplass og leiemuligheter.

Hvilke steder finner jeg de billigste bilutleiene i Newcastle upon Tyne?

Det billigste bilutleietilbudet i Newcastle upon Tyne kan finnes i Newcastle Upon Tyne - City Centre. Bilutleieprisene begynner fra HK$426.11 på dette stedet.

Hva er den mest populære leiebilen Newcastle upon Tyne?

Den mest utleide bilen for våre kunder i Newcastle upon Tyne er Mercedes Vito Traveliner. Prisen på den begynner fra HK$2,489.17 i Newcastle upon Tyne.

Hvilken er den mest etterspurte bilutleieklassen i Newcastle upon Tyne?

ØKONOMIBIL er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre i Newcastle upon Tyne. Det billigste ØKONOMIBIL kjøretøyet i Newcastle upon Tyne er Peugeot 208. Prisen begynner fra HK$458.97 per dag.

Hvilke bilutleiefirmaer finnes i Newcastle upon Tyne?

I Newcastle upon Tyne kan du leie en bil fra velkjente leverandører som ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, KONVERTIBEL BILER, MINIBUSS, SUV, EKSOTISKE BILER, SPESIELLE BILER, 7-SETERS, og 9-SETERS.

Hvilket er det høyest rangerte bilutleiefirmaet i Newcastle upon Tyne?

Bilutleiefirmaet som for øyeblikket har den høyeste brukerrangeringen i Newcastle upon Tyne er Firefly Corporate med en gjennomsnittsrangering på 8.2/10.

Kan jeg betale for billeiereservasjonen min med bankkort i Newcastle upon Tyne?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettbaserte reservasjoner. Haken er at du under bilhentingen vil trenge et kredittkort i navnet til hovedføreren av bilen for å dekke billeiedepositumet.

Kan noen andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette kan være mulig om du velger tilleggsførervalget mens du reserverer på nett. Mesteparten av tiden må du betale ekstra for dette valget og vil bli trukket ved bilutleiedisken.

Kan jeg reservere en spesifikk bilutleiemodell under reservasjonen min?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” merke på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for leie av bil i Newcastle upon Tyne?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for depositumet ditt. Du vil måtte gi leverandøren din et kredittkort med nok penger tilgjengelig for å betale bildepositumet. Om uttak av disse skjer, vil forsikringsselskapet dekke kostandene. Du kan kjøpe denne typen forsikring gjennom leiebestilling på nett eller på nettsiden vår.