Billige priser fra over 900 bilutleieleverandørene

Bilutleiepriser på Newquay – Lufthavn – Cornwall [NQY]

Med tabellen vår nedenfor, kan du lett sammenlikne leiepriser på ulike billeieklassetilbud fra pålitelige leverandører i Newquay – Lufthavn – Cornwall.

For å forenkle valget enda mer, har vi merket det billigste bilutleietilbudet for hver av bilutleieklassene på NQY Flyplass i rødt.

Økonomibil

Økonomibil

Kompaktbil

Kompaktbil

Standardbil

Standardbil

SUV

SUV

Hertz Car Hire fraHK$1,414.92
Europcar fraHK$604.93 fraHK$671.62 fraHK$732.78 fraHK$786.89

De beste bilutleiefirmaene på Newquay – Lufthavn – Cornwall [NQY]

Bilutleiefirmaer på Newquay – Lufthavn – Cornwall varierer stort, ikke bare i utvalg av leiebiler og utleievilkår, men også i gjennomsnittlige rangeringer som gis av våre tidligere kunder.

BUDGET EMEA Corporate

BUDGET 376 reviews

7.9 / 10

Avis Europe Corporate

Avis 132 reviews

7.8 / 10

EUROPCAR Corporate

EUROPCAR 9 reviews

7.8 / 10

Hertz Corporate

Hertz 7 reviews

7.3 / 10

Utvalget av leiebiler på NQY Flyplass vil fascinere deg. Tilgjengelige bilutleieklasser på Newquay – Lufthavn – Cornwall rangeres fra ØKONOMIBIL, STANDARDBIL, FULL STøRRELSEBIL, LUKSUSBIL, MINIBUSS, SUV til 7-SETERS, 9-SETERS. Den største kolleksjonen av biler på Newquay – Lufthavn – Cornwall tilbys av EUROPCAR.

På Newquay – Lufthavn – Cornwall, kan du finne riktig leverandør til all turene dine. Du vil finne leverandører som tilbyr timebaserte, daglige, ukentlige, kortvarige, månedlige, langvarige og til og med enveis bilutleietilbud. Du kan også finne enkelte tilbud for unge førere på NQY Flyplass.

Bilutleiesteder nær Newquay – Lufthavn – Cornwall

Om du ikke finner det perfekte bilutleietilbudet på Newquay – Lufthavn – Cornwall, husk å sjekke tilbudene på andre hentesteder nærmere NQY Flyplass. Utvalget av biler er vanligvis større på Newquay – Lufthavn – Cornwall, men det kan hende du vil finne billigere tilbud på andre, litt mindre populære hentesteder som: små eller lokale flyplasser, togstasjoner, havner og bysentrumområder.

Newquay – Lufthavn – Cornwall Bilutleieflåte Oversikt

Bilutleieleverandørene på NQY Flyplass tilbyr et gigantisk utvalg av biler som vil være passende for alle mulige turer du ønsker å ta. Med tabellen nedenfor, vil du lett finne en bil som passer til formålet ditt.

Bilutleieklasse Best for Πιθανά μοντέλα Eνοικίασης Aυτοκινήτων
Minibil Billige soloturer eller turer med en venn i en by med lite parkeringsmuligheter Smart, Fiat 500, Hyundai i10, Citroen DS3, Opel Adam, eller liknende
Økonomibil Et par eller to venner som vil spare penger på bensin Chevrolet Spark, Mitsubishi Mirage, eller liknende
Kompaktbil 2-4 reisende som trenger litt oppbevaringsplass Hyundai Accent, Nissan Versa, eller liknende
Mellomklassebil Små familier eller grupper på opptil 5 venner som vil utforske ST. AUSTELL Nissan Sentra, eller liknende
Standardbil Lange turer med opptil 5 reisende for en rolig og komfortabel tur Audi A4, eller liknende
Full størrelsebil Komfortabel langdistansekjøring med familien din og rikelig med bagasje Ford Taurus, Chevrolet Camaro, eller liknende
7-seters Roadtrips om gruppen din er på mer enn 5 passasjerer med lite bagasje Dodge Caravan, Toyota Sienna, eller liknende
Minibuss / 9-12 seater Familieturer med mye bagasje Mercedes Viano, Mercedes Sprinter, eller liknende
Premium Forretningsturer som begynner på Newquay – Lufthavn – Cornwall Buick Lacrosse, Lincoln MKS, eller liknende
SUV Trygge og komfortable motorveireiser eller off-road turer Toyota Rav4, Audi Q5, eller liknende
Luksusbil / Eksotiske biler Spesielle anledninger og kjøreturer for livet i ST. AUSTELL Bentley, Rolls Royce, Ferrari, eller liknende
Konvertibel biler Turer på egenhånd eller med partneren for å føle friheten på ST. AUSTELL sine veier Ford Mustang Convertible, Chrysler 200 Convertible, eller liknende

FAQ - Lei en bil i Newquay – Lufthavn – Cornwall

Hvordan leier jeg bil på Newquay – Lufthavn – Cornwall?

Fyll ut den nødvendige hente- og leveringsplassen i søkefeltet og velg dato og tid for leie. Etter at du får søkeresultatene dine, kan du filtrere dem basert på foretrukne kriterier.

Hvor mye koster det å leie bil på NQY Flyplass?

Prisene for å leie bil på Newquay – Lufthavn – Cornwall varierer fra HK$600.79 per dag til HK$1,174.65 per dag basert på utvalgt modell og leieopsjoner.

Hvilken er den mest populære leiebilen på Newquay – Lufthavn – Cornwall?

Det mest bestilte kjøretøyet av kundene våre på Newquay – Lufthavn – Cornwall er Fiat 500. Prisen på modellen begynner fra HK$600.79 på NQY Flyplass.

Hva er den mest etterspurte bilutleieklassen på Newquay – Lufthavn – Cornwall NQY?

er bilutleieklassen som oftest velges blant kundene våre på NQY Flyplass. Det billigste kjøretøyet på Newquay – Lufthavn – Cornwall er Opel Astra. Prisen begynner fra HK$671.62 per dag.

Hvilket er det beste bilutleiefirmaet på Newquay – Lufthavn – Cornwall?

Bilutleiefirmaet som for tiden har den høyeste brukerrangeringen på NQY er BUDGET EMEA CORPORATE med en gjennomsnittsrangering på 7.9/10.

Hvilke bilutleiefirmaer har bestillingskontorer på stedet på Newquay – Lufthavn – Cornwall?

Bilutleiefirmaer med tilgjengelige bestillingskontorer på Newquay – Lufthavn – Cornwall er BUDGET, AVIS, HERTZ, EUROPCAR .

Kan jeg betale for bilutleiereservasjonen min med bankkort på Newquay – Lufthavn – Cornwall?

Ja, du kan bruke bankkort til å betale for nettreserveringen. Om du gjør dette derimot, må du bruke et kredittkort i hovedførerens navn for å dekke bilutleiedepositumet når du plukker opp bilen.

Kan andre enn meg selv kjøre leiebilen min?

Dette er mulig om du velger ekstraførervalget når du reserverer på nett. Mesteparten av tiden er dette et betalt valg som trekkes fra på utleiekontoret.

Kan jeg skaffe meg en spesifikk billeiemodell når jeg reserverer?

Ja, tilbud som inkluderer spesifikke bilmodeller er markert med et “Garantert Bilmodell” tegn på søkeresultatsiden.

Burde jeg kjøpe tilleggsforsikring for bilutleien på Newquay – Lufthavn – Cornwall?

Så om du ikke har tenkt å kjøpe heldekkende forsikring, er det anbefalt å kjøpe forsikring for å dekke og beskytte depositumet ditt. Du vil måtte oppgi et kredittkort til leverandøren din med nok penger til å dekke depositumet på bilen. Om trekk forekommer, vil forsikringsselskapet dekke utgiftene. Du kan kjøpe denne type forsikring mens du bestiller leiebil på nett og på nettsiden vår.

14CARS.com leiebil app for iOS og Android

Finn bilutleie nær meg, sammenlikn priser og tilbud og lei bilen du vil elske. Det er raskt og enkelt!